Shop the look, o solutie pentru redecorarea unei camere fara a-ti da casa peste cap

5 beneficii importante

Te uiti pe zeci de imagini pe Pinterest sau Instagram. Iti plac interioarele, solutiile de design, descoperi zeci de camere in care ti-ai dori sa-ti petreci o dupa-amiaza linistita.

Si tu ai putea sa-ti transformi locuinta. Iti doresti asta. Iti faci planuri, ai ceva bani, stii de ce ai nevoie, dar totusi ceva te opreste.

Cel mai mare obstacol e faptul ca ti-e teama de esec. Intrebarea “Si daca nu-mi iese?” te paralizeaza. Te face sa ramai in fotoliu si sa spui ca lucrurile mai bine raman asa cum sunt. O sa faci curatenie, o sa dai cu aspiratorul, o sa stergi praful, dar la sfarsit e aceeasi locuinta de care te-ai plictisit.

Teama de esec e fireasca. Mai ales ca la mijloc se afla distrugerea unui echilibru, renuntarea la o situatie care-ti da un anumit confort pentru a putea munci si pentru a te putea relaxa. E vorba de bani cheltuiti. Intr-o operatiune de redecorare ai nevoie de curaj, de organizare, dar si de buget. Inseamna asumarea unui risc.

Exista o solutie la aceasta teama. Expertii de la interioronline.ro au dezvoltat un concept prin care poti redecora doar o parte dintr-o camera. Iti creezi un colt personalizat, format dintr-un numar limitat de elemente de mobilier si accesorii. Vezi aici. Printr-o astfel de procedura obtii 5 lucruri foarte importante:

  1. capeti experienta in redecorare
  2. investesti o suma mult mai mica de bani
  3. coordonezi un mic proiect de design si iti dai seama cum se face, ce implicatii sunt
  4. schimbi atmosfera dintr-o camera a locuintei tale
  5. obtii satisfactia ca ai reusit sa faci ceva si astfel iti invingi teama

Pe site-ul interioronline.ro gasesti 10 pachete integrate care te ajuta sa redecorezi o parte sau chiar o camera intreaga din locuinta ta. Nu ezita, contacteaza un expert si descopera “pachetele personalizate” si alege unul care se potriveste cu ce ti-ai propus.

Daca ai prins curaj, poti folosi aplicatia dezvoltata de interioronline.ro pentru a incepe un proiect de design.

Milena Taranu | 03.08.2020

Vezi toate articolele

Recomandari