Sarbatorile de iarna in mijlocul pandemiei. Cum sa le faci vesele si sigure?

Micile secrete ale decoratiunilor de Craciun

Exista tot mai multe semne ca sarbatorile de iarna din acest an o sa fie unice si triste. Aflati inca in mijlocul epidemiei, vizitele si calatoriile vor fi dificile daca nu chiar interzise.

Cel mai probabil, luna decembrie o vom petrece mai mult in casa, alaturi de cei cu care stam sub acelasi acoperis.

Din acest motiv, e mai mult decat necesar ca locuinta ta sa fie calda si relaxanta. E principalul loc in care te simti in siguranta in aceste vremuri tulburi.

De aceea e important sa te gandesti din vreme la sarbatorile de iarna, sa profiti de Black Friday pentru a-ti achizitiona cele mai multe decoratiuni si elemente care creeaza atmosfera vesela de sarbatoare.

Daca vrei sa-ti redecorezi camera de zi intr-un anumit fel e important sa-ti faci un plan si sa folosesti aplicatia de design dezvoltata de Interioronline.

De asemenea, poti contacta un expert in design interior. Va lucra cu tine de la distanta si te va ajuta sa-ti realizezi visul.

Pentru sarbatorile de la finalul acestui an nu e necesar sa faci ceva spectaculos si costisitor, dar nici sa lasi tristetea si ingrijorarea sa se strecoare si sa te influenteze.

Poti gandi o decorare de Craciun, folosind elementele mai vechi, din alti ani. Pentru ca invitatii o sa fie rari sau nu o sa fie deloc, nu e nevoie de transformari radicale. Poti aduce noul cu cateve elemente de decor pe care ti le-ai dorit si n-ai reusit sa le cumperi pana acum. Foloseste perioada de reduceri pentru a le achizitiona la cel mai bun pret.

Nu uita sa folosesti muzica pentru a crea o atmosfera placuta in casa. Fa-ti liste cu melodii adecvate si lasa-le sa curga pe fundal, cu un nivel de sonor mai scazut. Intreaga atmosfera dintr-o camera se poate schimba doar prin intermediul muzicii potrivite.

Cu totii ne pregatim de o perioada a sarbatorilor diferita, cum n-am mai trait niciodata, de aceea e important sa ne adaptam si nu sa ne intristam.

Pentru idei pentru decorarea de sarbatori viziteaza magazinul nostru online.

Milena Taranu | 29.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari