Produse marca Interior

Culoare, prospetime si originalitate in camera pe care o redecorezi

Una dintre cele mai mari provocari in ce priveste decorarea unei locuinte sau a unei parti a acesteia, este originalitatea - sa creezi un spatiu de locuit unic, unul care se potriveste cu personalitatea celor care traiesc acolo.

Obstacolul de a realiza ceva diferit, ceva care te reprezinta si nu doar o locuinta ca oricare alta, este greu de trecut. Pentru a reusi, trebuie un plan amanuntit si bine facut, un buget mare si consultarea unor specialisti in design interior. La asta trebuie adaugata si o perioada de timp pentru realizarea proiectului.

Si cu toate acestea, ati intalnit multe case kitsch, desi in ele s-au investit multi bani si mult timp. Una dintre cele mai mari probleme care apare in calea dezvoltarii unui proiect de redecorare il reprezinta elementele care dau personalitate interiorului respectiv. 

E nevoie de un scaun special, de o culoare speciala, de un covor, de un tablou, de o farfurie decorativa, o perna care confera personalitate dormitorului sau canapelei din sufragerie. (Vezi gama de produse din magazinul online)

Fara toate aceste mici elemente, ce par neimportante, personalitatea locuintei nu se contureaza, iar la sfarsit te trezesti, dupa munca, timp si bani cheltuiti, in fata unei case reci, banale si neprimitoare.

De aceea, echipa de la interioronline.ro a dezvoltat o gama proprie de accesorii care poate fi folosita pentru a da personalitate si originalitate locuintei pe care vrei s-o transformi.

Am realizat perne si farfurii decorative, dar si o linie de tablouri canvas cu forme geometrice care pot oferi un aer de prospetime si modernitate unei camere.

Astfel de elemente trebuie folosite punctual, doar ca o linie fina care pune in evidenta conceptul de design interior, dar fara ele, camera pare mai saraca, lipsita de originalitate.

Nu ezita sa iei legatura cu un designer de interior pentru a afla exact care e accesoriul de care ai nevoie pentru a-ti salva proiectul.

Foloseste aplicatia dezvoltata de interioronline pentru a crea propriul proiect de design si bugetul pentru realizarea lui.

Milena Taranu | 03.08.2020

Vezi toate articolele

Recomandari