Pregateste-te din timp pentru intoarcerea la normalitate

Fa-ti un plan bun de redecorare!

Anul 2021 va fi impartit in doua. Prima jumatate va fi marcata de declansarea campaniilor de vaccinare in toata lumea, de dezbateri pe aceasta tema, de stiri si informatii despre evolutia epidemiei.

Apoi, incepand cu sfarsitul lunii martie, intensitatea acesteia va incepe sa scada, optimistii vor spune ca se poate intampla chiar mai devreme, iar din luna aprilie vom intra intr-o perioada de tranzitie catre normalitate - cu relaxarea masurilor de protectie, calatorii, redeschiderea magazinelor, a teraselor, cu evenimente de familie, mers la munca, trafic aglomerat si tot ce ne-a lipsit in aceasta perioada.

Este foarte probabil ca la sfarsitul primaverii sa apara o cerere mare de dezvoltari si amenajari pe piata imobiliara. 

Planuri amanate de mai bine de un an vor deveni posibile, iar multi dintre voi vor dori sa inceapa proiecte de imbunatatire a locuintelor, de constructie sau achizitie de case sau apartamente noi.

Acest lucru va duce la o aglomerare care va veni la pachet cu o cerere foarte mare si preturi piperate pentru locuinte, materiale de constructii, mobila, dar si o noua criza de forta de munca.

Pentru a nu intra in tumultul reintoarcerii la normalitate, unul care va fi la fel de stresant ca si izolarea, e bine sa te pregatesti.

Cinci sfaturi pentru a-ti pregati proiectul de design:

  1. Nu ezita sa folosesti aceasta perioada de liniste pentru a-ti planifica in amanunt pasii. 
  2. Incearca sa vorbesti cu specialistii in design interior inca de pe acum.
  3. Foloseste aplicatia dezvoltata de Interioronline si calculeaza-ti bugetul.
  4. Poti face de acum achizitii online de materiale, de mobilier si de alte accesorii pentru a te pregatit pentru anul viitor.
  5. Acum gasesti preturi mai bune si ai de unde sa alegi. 

In momentul in care o sa se reintre in normal, cererea va fi foarte mare, iar in prima faza pot aparea blocaje.

Planificarea e importanta. Poti avea acces la cei mai buni experti, economisesti bani si resurse. 

2021 va fi un an in care toata lumea va incerca sa recupereze ce a pierdut in timpul pandemiei de la scoala, la bani, cariera, locuinte si vacante. Fii cu un pas inaintea tuturor! 

Milena Taranu | 26.11.2020

Vezi toate articolele

Recomandari