Plantele, un mod inovator de a oferi personalitate locuintei tale

Cum sa stai in casa, dar sa te simti in mijlocul naturii

Nu-i asa ca ai vrea sa aduci macar o mica bucata de natura in casa ta? Plantele: parfumul florilor si culoarea lor iti transforma ziua, iti aduc o stare de bucurie fara sa realizezi.

Nu rata sa creezi o legatura intre spatiul de locuit si plante! Astfel, te vei simti cu adevarat acasa.

E foarte important ca relatia ta cu plantele sa fie una echilibrata si sa le folosesti cu masura, pentru a obtine cu adevarat un spatiu de locuit relaxant si placut.

Un concept de design interior adaptat

In ziua de azi, exista nenumarate moduri de a asocia mobilierul cu vegetatia naturala. Avem plante pentru dormitor, pentru camera de zi, pentru balcoane sau terase. In fiecare camera e nevoie de un proiect de design interior adaptat.

Pentru a reusi sa obtii maximul din asezarea acestora in locuinta ta e indicat sa te sfatuiesti cu un designer interior. Are experienta si iti poate oferi solutii la care nu te-ai gandit.

Explozie de culoare sau nuante naturale?

In ce priveste folosirea plantelor sunt mai multe abordari. Poti pune accent pe o paleta de culori, sa cauti flori care sa-ti improspateze incaperile sau poti aborda o atitudine mai conservatoare, in care folosesti plante in ghivece mai mari sau mai mici, doar pentru a da un aer natural incaperii. In acest fel, mobilierul, culoarea peretilor, covorul vor fi puse in evidenta.

Pentru a dezvolta un concept de design interior, pentru a gasi combinatia optima in ce priveste folosirea plantelor pentru a relansa o locuinta, nu ezita sa folosesti aplicatia de design dezvoltata de interioronline.

Aceasta te ajuta sa-ti realizezi proiectul, sa-ti tii ideile la un loc, dar sa si creezi un buget de cheltuieli.

De asemenea, ceea ce trebuie sa ai in vedere atunci cand dezvolti un proiect de design interior bazat pe integrarea plantelor e intretinerea lor. Asta inseamna costuri si timp. De aceea e foarte important sa-ti cunosti resursele - cate ore poti dedica pe zi ingrijirii plantelor, dar cati bani poti investi - atunci cand folosesti un astfel de concept.

Contacteaza un designer Interior pentru a incepe improspatarea locuntei tale!

  

Milena Taranu | 01.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari