Perne decorative

Cat mai multe

In mod sigur ati vazut intr-un film sau chiar ati asistat pe viu la scena in care un barbat da peste un pat dintr-un dormitor care e plin de perne si nu stie cum se procedeaza cu ele.

Pernele n-au fost niciodata doar un accesoriu pentru un somn odihnitor. Ele au avut mereu si un rol decorativ. In timp, fiecare perna a luat-o pe drumul sau, iar astazi avem doua industrii diferite, una care e specializata in realizarea si dezvoltarea pernelor pentru dormit si una la fel de consumatoare in ce priveste creativitatea si tehnologia, a pernelor decorative.

Din punctul de vedere al barbatilor, despartirea e fara noima, multi dintre ei dorm la fel de bine si pe unele si pe celelalte spre disperarea partenerelor de viata.

Mai degraba, barbatii sunt incurcati de multimea pernelor si marimile si formele diferite ale acestora. Cu toate acestea, nu-si pun problema sa rezolve situatia, o iau ca pe o manifestare a naturii care nu poate fi schimbata pentru ca efortul ar fi prea mare, iar castigul prea mic.

Pentru cineva care si-a propus sa-si redecoreze apartamentul, pernele reprezinta o zona critica. Cele decorative pot fi folosite cu succes atat in sufragerie cat si in dormitor. Alese cu maiestrie, ele pot schimba atmosfera dintr-o camera. Totusi, trebuie pastrat un echilibru intre calitate si cantitate. Pernele in sine nu pot face minuni.

De asemenea, in cazul redecorarii, trebuie tinut cont si de calitatea pernelor pentru somn. Aici e nevoie si de cunoasterea celor care le folosesc, preferintele lor in ce priveste acest accesoriu atat de important. Sunt persoane care vor perne mari si moi, altele, din cauza problemelor de spate, vor perne profilate si mai tari. In aceasta situatie va fi consultat si medicul care poate indica un anumit tip de perna.

Alegerea pernelor de dormit e la fel de dificila ca si alegerea saltelei de pat dintr-un dormitor. De cele doua elemente depinde calitatea somnului cu toate implicatiile pentru sanatate care decurg de aici.

E foarte important sa va sfatuiti cu un expert in design interior cand alegeti pernele decorative pentru apartamentul vostru.

Nu ezitati sa folositi aplicatia de design interior pentru a dezvolta propriul concept de redecorare.

De asemenea, consultati colectia de perne decorative din magazinul online pentru a descoperi solutii interesante si originale pentru casa voastra. 

Milena Taranu | 13.07.2020

Vezi toate articolele

Recomandari