Pachetul de design, cadoul cu schepsis de Valentine’s Day

Un argument solid pentru o intalnire romantica aplicata

Cea mai buna metoda pentru a-ti convinge partenerul ca a venit momentul sa redecorezi casa sau apartamentul e printr-un cadou inspirat si practic: un proiect de design interior.

Pare putin credibil, dar mai gandeste-te o data. Ce-ar fi daca ar primi un plic de Valentine’s Day, un plic cu un proiect de amenajare de un expert. Ar fi cadoul perfect pentru ca stii ca, in sufletul lui, si el isi doreste acelasi lucru.

Vrea sa locuiasca intr-un apartament in care sa se simta acasa. Un expert in design interior iti poate oferi solutii simple si necostisitoare. Te poate ajuta sa alegi modelele potrivite de mobilier si sa folosesti, in mod optim, spatiul. 

Ai fi surprinsa sa descoperi cat spatiu nefolosit se afla in apartamentul tau, in timp ce tu te plangi ca nu mai ai loc sa arunci un ac.

Mai mult decat atat, un designer Interior iti poate oferi solutii practice la problemele tale concrete: vrei o canapea mai mare, te intrebi unde montezi masina de uscat rufele, iti doresti un nou loc de depozitare, vrei sa redecorezi camera copilului, ai nevoie de living, dormitor si birou in aceeasi camera.

Acestea sunt ganduri, dorinte. Un expert te poate ajuta sa le transformi in realitate.

Valentine’s Day e momentul potrivit sa faci primul pas. Redecorarea apartamentului e o problema sensibila in cuplu. Implica discutii interminabile, costuri, si zeci de noi decizii de luat intr-o lume in care ai alte zeci de luat in fiecare zi.

Dar un cadou poate transforma aceasta problema stresanta in ceva placut si usor. E un proiect al tau care se desfasoara in plan indepartat, calm si pas cu pas, care nu pune o noua presiune pe tine pentru ca ai un ajutor nepretuit de specialitate, ai un sprijin - expertul in design interior care iti ofera solutii. 

Gandeste-te bine, nu e putin lucru!

 

Milena Taranu | 31.01.2020

Vezi toate articolele

Recomandari