O zi plina de iubire si apreciere, la tine acasa

Un interior cu care sa-i impresionezi pe cei dragi, de 8 Martie

8 Martie inseamna mai mult decat bomboane de ciocolata, inimioare si buchete de flori. Inseamna crearea unei atmosfere placute, care sa o inspire pe EA.

Daca te-ai saturat de cliseele asociate cu aceasta sarbatoare, noi iti oferim cateva idei de design interior care vor asigura o atmosfera romantica si plina de iubire de care ai nevoie.  

Casa are nevoie de dragoste in fiecare zi, asadar incearca sa creezi un decor intim, calduros si primitor care sa dureze mai mult timp. Iar pentru ca totul sa fie perfect pana la cel mai mic detaliu, contacteaza un specialist. Vei primi cele mai avizate sfaturi in materie de design interior.

1. Creeaza o galerie de arta pe pereti

Tablourile colorate cu forme geometrice sunt in tendinte anul acesta si sunt perfecte pentru a inveseli atmosfera din casa. 

Pentru a crea senzatia de intimitate, foloseste un perete intreg pentru a realiza o galerie de fotografii de familie. Foloseste rame foto vintage daca vrei sa adaugi o nota de romantism. De asemenea, poti obtine acelasi efect cu rame in forma de inima sau cu diverse mesaje. 

2. Alege canapele si fotolii confortabile 

Este obligatoriu ca fotoliile si canapelele din casa sa fie extrem de confortabile. Iar daca vrei sa creezi o atmosfera si mai calduroasa si primitoare, atunci cu siguranta ai nevoie de perne: cat mai multe si cat mai pufoase.

Te poti folosi si de cateva paturi pe care sa le ”arunci” intr-un mod bine studiat pe fotoliul din fata semineului.

3. Plantele sunt obligatorii

Plantele adauga o nota speciala si de aceea nu au voie sa lipseasca. Alege un ghiveci deosebit care sa puna in valoare planta aleasa de tine. 

Indiferent daca ai invitati la cina sau veti fi doar voi doi, ai grija ca masa din bucatarie sa fie intotdeauna decorata cu flori proaspete.   

4. Foloseste surse de iluminat romantice

Sunt mai multe variante de astfel de surse de iluminat. Cere sfatul unui specialist pentru a vedea ce ti se potriveste cel mai bine: veioze, lumanari electrice sau candelabre romantice.

8 Martie e o zi speciala a primaverii in care celebram femeia. Fii alaturi de EA, ghidat de echipa Interior si da un aer proaspat locuintei voastre. Ofera un card cadou cele mai dragi tie! 

Sursa imagini: Pinterest.

Milena Taranu | 03.03.2020

Vezi toate articolele

Recomandari