O vara de neuitat la tine acasa

5 sugestii pentru o vacanta reusita in apartamentul tau

Cum ar fi sa-ti petreci vara in apartamentul tau? Da, stim, te-ai saturat de el, dar in aceste zile, o saptamana de vacanta in strainatate a devenit o adevarata aventura.

Unul din efectele pandemiei a fost acela ca toate planurile de calatorie si de concediu au fost date peste cap. Acum, majoritatea oamenilor improvizeaza. Multi dintre ei aleg sa plece din oras in weekend, renuntand la ceea ce se intelegea, in urma cu un an, a fi un concediu.

Relatia cu casa s-a schimbat, asa ca ideea de a-ti petrece concediul in propria locuinta nu mai pare atat de nebuneasca.

Poti sa faci astfel incat sa nu mai para nicio idee atat de nefericita.

Cu cateva mici interventii, casa ta poate fi adaptata pentru relaxare. Ce inseamna acest lucru? Ai nevoie de cateva elemente care creeze o atmosfera romantica, de vara. 

Iata 5 sugestii: 

1. Daca ai o terasa sau un balcon, nu ezita sa o dotezi cu sezlonguri comode sau sa creezi un sistem in care poti sa agati un hamac.

2. Muzica reuseste sa modeleze un spatiu, sa-l transforme conform imaginatiei tale. De aceea, pe langa mobilier lasa-ti locuinta sa fie cucerita de o muzica adecvata, relaxanta.

3. Lumina naturala face minuni in casa ta. Nu te teme de ea, las-o sa intre, sa cucereasca spatiul. Iti va schimba starea, te va ajuta.

4. Serveste bauturile in pahare adecvate. Imbogateste-ti dupa-amiaza cu un cocktail usor si rece. Poti bea chiar doua. Casa ta va deveni un hotel de cinci stele daca ai in mana un pahar plin din belsug cu bautura potrivita.

5. Inainte de a-ti incepe vacanta din apartament, nu ezita sa faci curatenie. Lumina si curatenia transforma intreaga locuinta si o sa simti o mare satisfactie petrecandu-ti timpul liber acasa.

De asemenea, pe langa aceste sugestii, poti redecora o camera sau intregul apartament, sa-l faci cu adevarat o prelungire a personalitatii tale.

Nu ezita sa folosesti aplicatia de design realizata de interioronline.ro.

De asemenea, poti cumpara produse de marca “interior” la preturi accesibile care pot transforma atmosfera din casa ta fara prea multe batai de cap.

Daca ai nevoie de mai multe sfaturi de la un expert in design interior, il poti contacta pentru a cere informatii suplimentare despre proiectul tau. 

Milena Taranu | 03.07.2020

Vezi toate articolele

Recomandari