Nu poti urmari noul sezon de pe Netflix fara cuvertura potrivita

Un accesoriu ce pare banal, greu de ales

Vin sarbatorile de iarna si vei petrece mult timp pe canapea in camera de zi alaturi de rude, prieteni sau urmarind filme pe Netflix.

Cuvertura e un element important care transfoma canapeaua si inveseleste atmosfera. Alegerea unei cuverturi desi pare usoara nu e atat de facila. Sunt foarte multe modele, multe culori. Trebuie sa tii seama de canapea, de dimensiuni si de celelalte elemente de mobilier.

cuvertura canapea design.jpg

Daca te uiti pe net la modele s-ar putea sa constati ca alegerea unui nou job poate fi mai usoara decat alegerea unei cuverturi pentru canapeaua din sufragerie.

Pentru a lua decizii optime in ce priveste design-ul unei camere e indicat sa apelezi la specialisti. E bine sa te consulti cu cineva care se pricepe, salvezi timp si bani.

O cuvertura buna trebuie sa se potriveasca precum o manusa cu canapeaua ta. 

cuvertura.jpg

Trebuie sa nu se murdareasca usor, sa nu fie din fibre de plastic, sa nu straluceasca, sa poata fi intretinuta fara a fi ruinata de masina de spalat, sa o poti folosi pe post de patura daca vrei sa te invelisti in timp ce te uiti la televizor, sa nu te irite, sa te incalzeasca, sa aiba un parfum placut.

Si nici n-am ajuns la culoare.

cuvertura design.jpg

Un alt aspect important e dimensiunea. Trebuie sa aiba marimea potrivita pentru canapeaua ta. 

Atentie! Sunt multe site-uri care vand cuverturi si accesorii de pat, dar care nu trec dimensiunile.

Pe de alta parte, si tu trebuie sa stii ce dimensiuni are canapeaua sau patul daca vrei sa cumperi accesorii pentru ele.

Desi alegerea unei cuverturi pare ceva banal, cand te apuci de treaba vei constata ca sansele de a o da in bara sunt destul de mari.

Nu poti urmari noul sezon din “Crown” fara cuvertura potrivita.

cuvertura pat design.jpg  

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 10.12.2019

Vezi toate articolele