In ce locuinta se simte Sfantul Valentin cel mai bine?

Exprima-ti dragostea

Pentru a-ti exprima dragostea pentru o persoana ai nevoie sa creezi un anumit aranjament. Emotiile trebuie transmise intr-un mediu potrivit, altfel nu produc niciun efect.

De aceea, la primele intalniri, un indragostit alege locul cu mare grija. Trebuie sa simbolizeze ceva, sa transmita ceva partenerei sau partenerului.

O intalnire romantica nu are nicio valoare intr-o statie de autobuz, intr-o scara de bloc, sau intr-un supermarket.

Locul trebuie sa spuna o poveste. De aceea, o relatie de dragoste are mai multe sanse de reusita daca se desfasoara intr-un spatiu adecvat, plin de simboluri si relaxant.

De Valentine’s Day, cumparam lumanari parfumate, sticle de vin aromate care ne amintesc de seri racoroase de vara sau de prima cina romantica la restaurant.

Cautam locuri speciale pentru a ne exprima sentimentele si pentru a crea amintiri care sa ne sustina pe parcursul timpului.

De aceea, o locuinta trebuie sa aiba personalitate. Poate sustine o relatie, o poate salva. Un interior nu trebuie sa fie frumos si “la moda”, trebuie sa exprime partea frumoasa a personalitatii celor care locuiesc acolo.

Sunt sigur ca ati fost in case extrem de aranjate, cu finisaje si accesorii ultimul racnet, dar cu toate acestea ati avut senzatia ca sunteti pe un platou de filmare, ca locul este rece, improvizat si nu inspira nimic.

O camera simpla a unei tinere indragostite transmite de multe ori mai mult decat cea mai scumpa locuinta, e mai calda si mai relaxanta. Tanara isi proiecteaza emotiile prin fotografiile pe care le inrameaza, prin tablourile si decoratiunile care o reprezinta. Lumina si curatenia transmit puritate, dragoste si pofta de viata.

Gandeste-te intotdeauna inainte sa redecorezi la ceea ce simti si cum vrei sa traiesti in acea casa.

Nu ezita sa iei legatura cu un expert in design interior pentru a dezvolta un concept care ti se potriveste.

Foloseste aplicatia de design dezvoltata de Interioronline pentru a incepe un proiect de redecorare.

Milena Taranu | 05.02.2021

Vezi toate articolele

Recomandari