Impachetarea mai importanta ca darul in sine

Cadouri cu stil

Ai multe cadouri de ales, de cumparat, de impachetat in aceasta luna. Organizarea e mama succesului. Asa ca nu ezita sa te pregatesti inainte.

Vei pierde bani si vei cumpara lucruri indoielnice daca pleci hai-hui prin magazine. Listele sunt cele mai bune.

Fa o lista cu cei carora vrei sa le faci o bucurie de Craciun. Ai terminat lista? Acum, taie cinci nume de pe ea. Hai ca nu e asa de greu. Stii bine ca prietena ta cea mai buna are putine sanse sa ajunga la petrecere. Nu are rost sa le cumperi cate ceva fostilor, oricum ii lasi la urma in programul de intalniri.

Da, acum e mult mai bine.

cadouri impachetare.jpg

Fa-ti un buget total, apoi, la fiecare nume ataseaza o cifra care sa reprezinte bugetul individual. Dupa aceea, rezerva o ora pentru a alege cadourile potrivite care se incadreaza in buget.

Tine minte, cei dragi isi amintesc de gestul de a fi primit un cadou de la tine, nu ce contine pachetul in afara de situatia in care partenerului tau vrei sa-i cumperi un Ferrari.

Barbatii nu tin minte niciodata de la cine au primit aparatul de barbierit si de la cine spuma sau after-shave-ul. E tot aia, dar vor tine minte ca au primit un cadou de la tine, ca nu au fost uitati.

Femeile sunt un pic mai pretentioase. Ele se pot simti jignite de un cadou in nenumarate feluri - e mai mic decat cel de anul trecut, mi-a luat acelasi lucru, e prea ieftin, nu mi se potriveste, nu are niciun pic de imaginatie. 

cadouri.jpg

Fiind atatea posibilitati de a da gres, nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme - jumatate dintre prietenele tale o sa fie multumite, jumatate nu.

Cel mai important la un cadou e felul in care e impachetat. De aceea, e important sa alegi o hartie de calitate, iar pachetul sa fie fara cusur.

Poti apela la profesionistii din magazinele de cadouri din mall-uri, dar te costa sau poti sa le impachetezi tu insuti. Nu e greu. E nevoie de atentie, o foarfeca, o rola de scotch si sa urmaresti un tutorial pe You Tube. Chiar de doua ori.

Si nu uita, organizarea te ajuta sa castigi timp si sa economisesti bani.

cadouri design.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 10.12.2019

Vezi toate articolele