Decorare camera de copil

Sfaturile designerului de interior

Pasii catre decorarea camerei copilului tau te vor purta intr-o calatorie placuta, in care vei descoperi ca arta amenajarilor interioare este minunata. Va fi un drum plin de emotie, dar si distractiv.

Decorare camera de copil.jpg

Daca nu ai suficient de mult spatiu in camera, o solutie optima sunt noptierele, rafturile sau etajerele suspendate, ideale pentru depozitarea jucariilor, a cartilor si a altor articole pentru copii. Jucariile sunt materialele ideale pentru decorarea unei camere pentru copii. Toate rafturile goale ale peretelui pot fi umplute cu jucarii handmade, din lemn.

Decorare interior camera de copil.jpg

Fotoliul sau balansoarul nu trebuie sa lipseasca din camera bebelusului, acesta fiind un accesoriu mai mult decat practic pentru mamica, atunci cand alapteaza. Pentru confortul tau punem la dispozitie colectia din magazinul online Interior.

amenajare interior camera de copil.jpg

Un covor este piesa centrala a camerei, adaugand note de eleganta si armonie. Alege un covor neutru, ce se potriveste cu nuantele camerei si ale mobilierului. Combina detaliile cromatice cu elemente de decor: corpuri de iluminat, perne decorative sau perdele si vei obtine o camera calda si primitoare. 

Decorare interior camera.jpg

Decoreaza peretii cu ilustratii sau tablouri care inveselesc spiritul camerei. Acestea adauga note personalizate intr-o camera in care decorul general este trasat de mobila si alte elemente de design interior. Poti alege animalute sau chiar numele copilului tau, deasupra patutului. De asemenea, autocolantele de perete sunt optiuni viabile, deoarece acestea se desprind cu usurinta de pe perete, fara a cauza pagube si poti transforma mai usor camera de-a lungul anilor, pe masura ce copilul tau creste.

Decorare interior camera copil mic.jpg

Indiferent daca optezi pentru un design clasic sau preferi o anumita tematica de decor, urmand acesti pasi poti crea un spatiu confortabil si primitor pentru noua viata de familie!

design interior camera de copil.jpg

Daca ai nevoie de o mana de ajutor, suntem aici pentru tine. Am creat pachetele noastre de servicii de unde vei afla ce solutii primesti. Pentru mai multe informatii, poti acccesa portofoliul de lucrari  sau poti rasfoi blogul nostru. Aici, la Interior, casa ta este creatia ta (si a copilului tau)! :) Incepe proiectul cu noi!

Milena Taranu | 20.05.2019

Vezi toate articolele