De ce ai nevoie de o noua baie in apartamentul tau?

Designerii Interior au solutii

Apartamentul ideal are cate o baie pentru fiecare dormitor. Din pacate, in Romania sunt destul de rare cazurile in care constructorii investesc in bai. Dar tu o poti face!

Un apartament cu trei camere, adica doua dormitoare, cu doua bai functionale ar crea mult mai multa armonie in familie. 

Un astfel de apartament ar putea fi locuit de un cuplu cu doi copii fara prea multe probleme in ce priveste confortul, desi spatiul de locuit se afla la limita.

Cele mai multe discutii intr-o familie apar dimineata sau seara cand singura baie e luata cu asalt. Mama vrea sa puna rufe in masina, fiica vrea sa se spele pe cap, tatal vrea sa faca dus, iar mezinul familiei trebuie curatat cu forta. Pentru toate aceste activitati, o baie este insuficienta.

Exista apartamente cu doua dormitoare care au un WC de serviciu, cu o chiuveta si o toaleta. Mult mai bine decat deloc. Desi acel spatiu pare mic, astazi avem suficiente solutii de design si posibilitati de interventie pentru a transformare acest spatiu intr-o baie functionala prevazuta si cu un dus. O astfel de cabina se poate realiza intr-un spatiu foarte mic. Exista materiale de calitate, se poate inlocui chiuveta si vasul de WC cu unele mai moderne, mai mici, dar extrem de functionale.

Daca vreti sa realizati un astfel de proiect, puteti folosi aplicatia de design dezvoltata de site-ul interioronline.ro.

De asemenea, puteti lua legatura cu un designer interior care sa va ajute sa realizati proiectul.

Chiar daca o astfel de transformare implica o investitie, aceasta e mult mai mica decat cea de a cauta si de a cumpara o locuinta noua.

De asemenea, daca apartamentul are doar o singura baie, fara WC de serviciu, cu ajutorul unui specialist in design interior se poate gasi un spatiu pentru construirea inca unei bai.

Valoarea apartamentului va creste cu cel putin 25%. Baile sunt elemente care aduc valoare. Apartamentul devine extrem de atractiv pentru a fi inchiriat de studenti sau tineri care vor sa imparta cheltuielile de chirie.

Imbunatatirea unui WC de serviciu sau realizarea unei noi bai in apartament reprezinta o solutie pentru a creste functionalitatea apartamentului si a ridica valoarea de piata a proprietatii. 

Incepe un proiect de reamenajare cu Interior!

Milena Taranu | 02.09.2020

Vezi toate articolele

Recomandari