Daca lucrezi de-acasa poate lucrezi si pentru o noua casa

E momentul sa-ti faci un plan bun pentru redecorare

Nu mai poti sa iesi in oras, nu mai poti sa te intalnesti cu prietenii, nu mai poti sa alergi in parc sau sa iti petreci timpul la mall. Epidemia te-a blocat in casa. 

Nu poti sa lucrezi toata ziua, asa ca ai timp sa te gandesti la un proiect nou.

Acum, petrecandu-ti atata timp in interior, odata cu terminarea crizei vei dori sa faci schimbari, sa-ti improspatezi locuinta. Mai mult, in aceasta perioada ai observat unele disfunctionalitati sau ai gasit solutii pentru a optimiza spatiul din locuinta ta.

Trece toate aceste idei pe o foaie de hartie sau fa-ti un document pe computer.

Aduna toate solutiile care-ti vin. De exemplu, cu aceasta ocazie ai observat ca nu ai prea mult spatiu de lucru in casa. Nu te-a interesat acest aspect din moment ce o mare parte din zi o petreceai pana acum la birou.

Poti gasi o rezolvare pentru acest neajuns.

In plus, copiii fac lectii online si nu au o zona proprice pentru studiu.

Cu totii trecem printr-o experienta unica. Niciodata in istorie, un miliard si jumatate de oameni nu au fost obligati sa ramana in case atata timp de catre autoritati.

Pe langa anxietatea creata de amenintarea virusului, exista si posibilitatea de a vedea cu alti ochi locul in care traim. Sa realizam ca locuintele noastre au devenit mici cetati care ne apara chiar si in fata necunoscutului.

E bine sa folosesti acest prilej pentru a-ti intelege nevoile actuale si viitoare si pentru a-ti adapta locuinta la ele. 

In aceasta perioada se naste o noua lume care va functiona pe principii modificate, vom avea scopuri total diferite fata de cele cu care am intrat in aceasta criza.

Acum ai timp si poti sa te gandesti la toate acestea. Fa-ti un plan prin care sa-ti adaptezi locuinta la viitor. Ia legatura cu un expert in design interior pentru ca acest proiect sa prinda contur.

De asemenea, de pe site-ul interioronline alege un pachet de design pentru a-ti pune in aplicare ideile. Nu ezita, acum ai timp, iar noi suntem alaturi de tine!

Milena Taranu | 02.04.2020

Vezi toate articolele

Recomandari