Cum te poate ajuta un expert in design sa cresti pretul de inchiriere a proprietatii

Aspectul e decisiv in stabilirea pretului

Daca ai o proprietate de inchiriat, valoarea chiriei va creste daca arata bine si mai ales, daca e adaptata la rigorile pietii.

Cu un concept de design simplu si util se poate inchiria la un pret mult mai bun.

Inainte de a porni la drum, trebuie sa stii cui te adresezi. Daca proprietatea e aproape de o universitate, inseamna ca e foarte posibil ca studentii sa caute ceva de inchiriat.

Discutia cu un expert in design interior te poate ajuta sa identifici solutia perfecta care poate creste nivelul chiriei. E adevarat ca trebuie gasit un echilibru intre investitie si recuperarea acesteia, dar pe termen mediu si lung, un apartament adaptat la cerintele pietii e mult mai usor de inchiriat si sta o vreme mai indelungata ocupat.

Dezvoltarea unui concept de design il poate ajuta pe cel care inchiriaza sa optimizeze spatiul, sa ofere mai mult, iar locuinta sa fie mai atractiva. Poate aduce anumite imbunatatiri care vin in sprijinul chiriasilor, iar acestia sa fie dispusi sa plateasca un pret mai mare.

In principiu, nimeni nu vrea sa se mute intr-o locuinta urata, murdara si care nu raspunde nevoilor chiriasului. Acesta va refuza o astfel de proprietate chiar daca pretul cerut e mult mai mic.

Cu un proiect de design, o locuinta neatragatoare poate fi transformata intr-una de vis, iar pretul cerut la inchiriere va fi unul pe masura.

Astazi exista multe solutii de a transforma o locuinta in mod radical, de a o adapta la nevoile celui care urmeaza sa locuiasca acolo. 

O cunoastere buna a posibililor clienti ii poate oferi celui care inchiriaza posibilitatea de a-si transforma proprietatea intr-una extrem de adaptata la cererea din zona respectiva.

In orasele mari, cererea de locuinte pentru inchiriat va ramane la un nivel ridicat si in viitor de aceea e foarte important ca in spatele unei proprietati sa existe un proiect care s-o faca atragatoare in ochii celor care vor sa inchirieze.

Pentru a reusi, ia legatura cu un expert in design interior.

Poti incepe proiectul de unul singur, iar apoi te ghidam noi, folosind aplicatia interioronline.ro.

Milena Taranu | 02.06.2020

Vezi toate articolele

Recomandari