Cum sa nu te pacalesti de Black Friday?

Un plan bun te ajuta sa profiti de reduceri

Poate fi o idee buna sa-ti redecorezi apartamentul in luna noiembrie. Desi n-ai niciun chef, ai “Black Friday”, o buna posibilitate de a achizitiona tot ce ai nevoie mult mai ieftin.

Dar la fel ca in viata, orice oportunitate poate fi si o mare capcana, acelasi lucru se poate intampla si cu maratonul ieftinirii.

Practic, exista posibilitatea de a cumpara o multime de lucruri de care nu ai nevoie.

Pentru a nu-ti umple locuinta cu obiecte despre care ai crezut ca iti sunt necesare, dar acum nu fac decat sa-ti ocupe spatiul din locuinta, organizarea e cea mai importanta solutie.

Daca vrei sa profiti de Black Friday pentru a redecora, ai nevoie de un plan. De un plan bun!

In plus, e bine sa-l faci impreuna cu un expert in design interior. Te va ajuta sa-ti structurezi ideile si, apoi, sa le pui in aplicare.

De asemenea, poti sa-l creezi singur sau singura si sa apelezi la un expert doar pentru a-l verifica si a-i da o forma finala.

Cand planul e gata, ai nevoie, de asemenea, de o lista amanuntita cu ce ai de cumparat.

E bine ca inainte de a face lista, sa faci si un inventar a ceea ce ai deja si sa vezi daca nu poti imbunatati si refolosi in conformitate cu planul creat. Foarte multe piese de mobilier pot fi restaurate, refacute si modernizate. Uneori arata mai bine decat cele noi.

De exemplu, un fotoliu care ti se pare vechi poate avea nevoie doar de o husa noua, in culori proaspete, pentru a fi perceput ca un obiect de mobilier modern si potrivit conceptului tau.

Acest inventar te va ajuta sa treci pe lista de cumparaturi doar ceea ai nevoie, ce e util pentru a-ti redecora locuinta.

Abia cand totul e pregatit si planificat, poti profita cu adevarat de reduceri si achizitiona lucruri necesare la pretul potrivit.

Un plan te ajuta sa economisesti foarte multi bani. Foloseste aplicatia de design interior dezvoltata de Interioronline pentru a concepe un proiect pentru locuinta ta.

Milena Taranu | 28.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari