Cum iti dai seama cat de valoroasa e locuinta ta?

O casa noua nu rezolva intotdeauna problemele vechi

Ce inseamna o locuinta potrivita pentru familie si cum trebuie sa arate? Primul raspuns pe care ti l-ar da un expert in design interior ar fi acela ca trebuie sa fie practica, al doilea ca trebuie sa fie practica. :)

Pentru mai multe detalii ia legatura cu un specialist in domeniu. E chiar indicat sa faci acest lucru daca ti-ai intemeiat de curand o familie, vrei copii si te muti intr-o locuinta noua.

Una dintre cele mai mari nevoi ale familiilor cand vine vorba de case sau apartamente e cea de spatiu, a doua mare problema e nivelul ridicat al cheltuielilor cu intretinerea si utilitatile spatiului respectiv.

Sunt doua tendinte, aproape, imposibil de impacat. Pentru a realiza acest lucru s-a dezvoltat mult domeniul designului interior care implica gasirea de solutii inteligente si estetice pentru modificarea unui spatiu de locuit conform nevoilor clientilor.

E foarte important ca o persoana care se muta intr-o locuinta noua sau vrea s-o modernizeze pe cea in care sta sa-si cunoasca foarte bine nevoile.

Daca apare un copil, primul gand e acela ca va fi nevoie de o camera in plus. Acest obiectiv vine cu o multime de costuri. Trecerea de la un apartament cu doua camere la unul cu trei inseamna o investitie medie de cel putin 20.000 de euro.

Suma poate fi mai mare daca se vor lua in considerare si alte necesitati, cum ar fi apropierea de o scoala buna, de un parc cu locuri de joaca pentru copii, de metrou sau statie de autobuz.

De multe ori, e mai facil si mai convenabil sa modernizezi si sa accesorizezi un apartament cu doua camere, mai ales daca e bine pozitionat, decat sa risti, alegand o solutie de compromis, de exemplu un apartament cu trei camere situat la marginea orasului.

In ziua de azi, exista multe solutii de a crea spatii noi intr-o locuinta, de a le delimita fara a se interveni asupra structurii de rezistenta.

E foarte important sa vorbesti cu un expert inainte de a lua o decizie. E posibil ca solutiile pe care ti le ofera sa te scuteasca de o cheltuiala majora.

Descopera magazinul Interioronline - produse cu personalitate pentru casa ta. 

Cum iti calculezi bugetul pentru un proiect de design?

Milena Taranu | 28.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari