Cinci idei pentru o baie de primavara

Foloseste imaginatia si experienta designerilor, pentru a-ti implini visul!

Cand te gandesti la design-ul unei bai, trebuie sa iei in considerare mai mult decat aspectele sale practice. Baia este sanctuarul tau, asadar in niciun caz nu poate fi banala si plictisitoare. 

Iata 5 idei de design care transforma o baie banala intr-una speciala. 

Pentru a ajunge sa-ti indeplinesti visul e util sa iei legatura cu un expert in design interior.

1. Baia vesela

Culorile joaca rolul cel mai important in aceasta baie. In astfel de cazuri, poti alege o gresie sau o faianta colorata sau poti adauga pete de culoare cu ajutorul mobilierului sau decoratiunilor potrivite. Vopseste un perete intr-o culoare indrazneata sau lasa doar zona dusului plina de culoare. Joaca-te cu forme geometrice si jongleaza cu mai multe culori, posibilitatile sunt nelimitate!  

2. Baia "de pe plaja"

Daca nu poti fi pe plaja in fiecare zi, sa faci surf sau sa inoti alaturi de pesti colorati, adu plaja si marea la tine acasa. Foloseste elemente care te duc cu gandul la mare si la plaja si combina-le in mod natural, utilizand culori precum: albastru, bej sau alb. Foloseste-ti imaginatia si creaza-ti propriul tau far. 

3. Baia romantica

Lumina, decoratiunile si accesoriile florale reprezinta elementele cheie ale unei bai romantice. Daca vrei sa te simti in mijlocul unui camp de lavanda dintr-un sat provensal sau intr-un centru spa thailandez, trebuie sa creezi atmosfera potrivita. Te poti folosi de mobilier si accesorii din fier, decoratiuni de perete si obiecte de iluminat vintage pentru a crea un aspect retro sau poti pune accentul pe lumanari masive, plante de interior si culori naturale pentru a crea atmosfera relaxanta a unui spa. Apeleaza la un specialist care te va ajuta cu sfaturi personalizate.  

4. Baia zen

Daca vrei sa te simti in inima naturii, alege materiale naturale pentru baia ta. Indreapta-ti atentia spre mobilier din lemn natural si obiecte decorative care te duc cu gandul la cele 4 elemente: Foc, Apa, Pamant, Aer. Acopera un perete intreg sau doar o parte cu piatra naturala, adauga accesorii de baie din bambus si adu prospetime cu ajutorul unei plante de interior, naturala. Iar daca vrei sa meditezi in baie, aprinde lumanarile.    

5. Baia excentrica

Aici totul este permis. Culori nebune, mobilier extravagant si o combinatie de stiluri aparent de necombinat, totul bineinteles realizat intr-un mod foarte studiat. Pentru a obtine efectul dorit si pentru a evita kitsch-ul, ai nevoie de sfatul unui expert in design interior, asadar nu ezita sa ne contactezi. 

Sursa imagini: Pinterest.

    

Milena Taranu | 03.03.2020

Vezi toate articolele

Recomandari