Cinci idei de cadouri pentru casa, de Sarbatori

Micile obiecte care fac viata placuta

De Sarbatori, intotdeauna suntem stresati de multitudinea de cadouri pe care trebuie sa le facem celor dragi.

Suntem prinsi intre nevoia de a gasi ceva special pentru persoana respectiva, potrivit si care sa se incadreze in bugetul pe care-l avem.

In ce priveste cadourile pentru casa, e nevoie sa cunoastem locuinta respectiva, stilul ei, dar si ce le-ar face placere celor care locuiesc in ea.

De aceea, simplitatea nu da niciodata gres.

1. Pernele decorative

Sunt accesorii potrivite pentru o casa moderna in care culorile sunt cautate si care pot imbogati atmosfera din camera de zi sau din dormitor.

perne decorative.jpg

2. Tablourile de tip “canvas”

Acestea pot improspata atmosfera unei camere, pot schimba chiar felul cum arata, iar formele geometrice maresc senzatia de spatiu si lumina in incaperea respectiva. Aerul abstract si modern al acestor tablouri estompeaza senzatia de lipsa de spatiu intr-o camera prea aglomerata.

tablouri.jpg

3. Prosoapele

Par a nu fi un cadou potrivit, dar in orice casa e nevoie de prosoape, iar unele de calitate chiar ii vor face pe cei care le primesc sa-ti fie recunoscatori. 

La acest cadou, e foarte important modul in care sunt impachetate, trebuie aranjate intr-un cos interesant si eventual oferite impreuna cu un set de geluri si sapunuri pentru baie. 

Un cadou pentru toata familia cu care nu dati gres niciodata.

prosop decorativ.jpg

4. Lumanari decorative

De Sarbatori sunt extrem de apreciate. Lumina calda si parfumul creeaza o atmosfera placuta. Lumanarile sunt spiritul sarbatorilor de iarna. Si in alegerea lor, calitatea si simplitatea trebuie sa fie criteriile principale. Si nu uitati, pretul conteaza! 

lumanari decorative.jpg

5. Cartile

Ce cadou poate fi mai potrivit de Craciun? Cartile innobileaza o sufragerie, mai ales daca au si calitatea de a fi interesante si decorative. E adevarat ca astfel de albume nu sunt ieftine, dar merita. Cartile sunt cadouri care vor fi bine primite oricand pentru ca sunt cei mai buni prieteni ai unei case.

carti.jpg

In mod sigur ai fost de mai multe ori in criza de idei in ce priveste cadoul potrivit. Aici poti gasi si alte idei de cadouri pentru casa ta sau a celor dragi.

Sursa imagini: Pinterest

 

  

Milena Taranu | 26.11.2019

Vezi toate articolele