Cheltuieste inteligent

A te rasfata vs a economisi

Anul acesta vom gandi mult mai bine pe ce ne vom cheltui resursele, ce este important pentru noi si ce ne dorim.  

A te rasfata vs a economisi – evident, ar fi minunat sa ne rasfatam mereu cu cat mai multe si variate produse pentru interioarele caselor noastre. Din fericire, a economisi nu inseamna a renunta la stil.

Unde putem salva bani si unde trebuie sa cheltuim putin mai mult pentru ca are un impact puternic. Iata cateva scurte exemple: 

Living – canapeaua (element definitoriu pentru intreg design-ul) este importanta atat functional cat si ca stil, pentru ca ea da tonul amenajarii. In schimb, putem economisi la covor - oricum il vom calca in picioare. :) Vezi aici colectia de canapele.

Dining – masa ar fi elementul cel mai important: preferabil practica si cu stil, dar putem economisi cu scaunele (de obicei sunt si destul de multe ca numar). Vezi aici colectia de mese.

Dormitor – in acest caz salteaua si asternuturile chiar conteaza. Pentru structura patului, noptiere si comoda putem deveni creativi folosind piese vechi reconditionate, sau putem avea o abordare minimalista. Vezi aici colectia de paturi.

Viziteaza magazinul online pentru a descoperi elemente de mobilier potrivite casei tale.

Incepe un proiect de amenajare folosind aplicatia Interioronline.

Nu ezita sa iei legatura cu un designer interior pentru a-ti raspunde la toate intrebarile legate de redecorarea locuintei.

Mariana Bercu | 14.01.2021

Cele mai importante schimbari pornesc din INTERIOR.

Vezi toate articolele

Recomandari