Ce poate fi mai groaznic ca un Halloween petrecut in pandemie?

Decoreaza si invingeti temerile

Trebuie sa marchezi intr-un fel venirea toamnei. O decorare “de groaza” cu ocazia Halloween-ului reprezinta o pierdere pentru tine si pentru familie daca o ratezi.

Intram in sezonul in care petreci tot mai mult timp acasa. Sarbatoarea de la sfarsitul lunii octombrie ofera o mare oportunitate pentru a scoate locuinta din rutina.

In acest an, Halloween-ul va fi diferit. Nu tu petrecere sau intalnire cu prietenii. Amenintarea virusului va fi mai mare ca oricand. Tocmai de aceea, pentru ca trebuie sa sarbatoresti doar impreuna cu cei cu care locuiesti, devine si mai important sa redecorezi pentru a marca momentul.

Dovleacul este elementul central al decoratiunilor de Halloween. Poti lua cativa, de marimi diferite, de la piata si sa-i pregatesti. Nu e o operatiune dificila, dar e ceva de munca.

Un dovleac curatat si decupat in care asezi o lumanare aprinsa se transforma intr-un chip horror care arunca valuri de lumina pe peretii camerei.

In jurul dovleacului poti veni cu accesoriile traditionale - bomboane multicolore, salbe de luminite, lumanari parfumate etc. De asemenea, camera de Halloween poate fi realizata cu gust. Poti folosi multe din elementele de mobilier pe care le ai, poti cumpara cateva perne decorative, un tablou potrivit. De asemenea, e important sa creezi densitate si o atmosfera cat mai apasatoare. Halloween-ul e sarbatoarea in care trebuie sa ne confruntam cu temerile noastre si sa le invingem.

O astfel de camera le va face o mare bucurie copiilor, ii va scoate din rutina invatatului online, oferindu-le un weekend de neuitat. Ce poate fi mai groaznic decat un Halloween petrecut in pandemie?

Daca ai nevoie de ajutor, apeleaza la un designer Interior!

Milena Taranu | 06.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari