Cat costa sa angajezi un designer de interior

sau cum cheltuiesti mai mult daca lucrezi singur

Te-ai gandit ca a sosit momentul sa (re)decorezi o camera sau sa (re)amenajezi intreaga locuinta. 

Aceasta nevoie apare pentru ca o data cu provocarile din viata noastra, trebuie sa ne adaptam schimbarii. 

De exemplu, in timpul pandemiei, locuintele s-au transformat peste noapte in birouri, in restaurante sau destinatii de vacanta, atata vreme cat, pentru perioade lungi de timp, au existat interdictii de a iesi in oras sau de a calatori. A fost o noua provocare pentru noi ca oameni si pentru spatiile in care locuim.

O locuinta are nevoie de reamenajare de cate ori vietile celor care locuiesc acolo se schimba: un nou copil, un nou job, un nou partener sau partenera, plecarea unui membru al familiei.

In viata fiecaruia dintre noi apar schimbari, iar aceste schimbari se reflecta si in modul in care locuim.

Designer-ul interior este un expert in amenajari care te ajuta sa-ti redecorezi sau sa-ti refaci locuinta sau o parte din ea, conform acestor noi nevoi.

Procesul de redecorare este unul complicat si de durata. Vine cu inconveniente cum ar fi faptul ca in locuinta se va lucra o perioada de timp, iar viata celor de acolo va fi data peste cap.

Cei mai multi n-au posibilitatea sa se mute in alta parte pe perioada cat se desfasoara operatiunile de redecorare sau remodelare a locuintei. Asa ca acestea au loc, de multe ori, in paralel cu viata de zi cu zi. Ceea ce este neplacut si stresant.

Acest lucru poate deveni si mai neplacut si mult mai stresant daca nu faci lucrurile dupa un plan coordonat, stabilit in prealabil pentru fiecare camera in parte. 

Multi dintre cei care incep un proiect de redecorare evita sa contacteze un designer de interior pentru ca li se pare prea scump sau nu stiu ce beneficii le aduce colaborarea.

Ce trebuie sa stii e ca un proiect de redecorare trebuie gandit global, de la primele operatiuni pana la final. Ai nevoie de un buget al investitiei si un timp de implementare pe care sa le urmaresti si in care sa te incadrezi.

Daca incepi lucrarile fara un plan, acestea poate nu se vor termina niciodata, iar produsul final nu va fi pe masura asteptarilor tale. Poate vei cheltui mai mult timp si resurse decat ti-ai propus, lucru ce aduce frustrare si nemultumire.

Consultarea unui designer interior, planul dezvoltat impreuna cu el, si activitatile punctuale de implementare trebuie incluse in acest buget al investitiei. Este cel mai simplu si ieftin mod de a dezvolta un proiect de design care intr-adevar sa imbunatateasca locuinta atat din punct de vedere practic, functional, cat si estetic.

Pachetele pentru servicii de design interior propuse de Interior reprezinta o modalitate accesibila de a folosi serviciile unui designer la un pret optim.

Viziteaza magazinul Interior pentru a descoperi mobilier si decoratiuni pentru casa, cu stil si de calitate.

 

Milena Taranu | 19.03.2021

Vezi toate articolele

Recomandari