Casa usor de intretinut a devenit noua locuinta de vis

Cand curatenia salveaza vieti

Curatenia a devenit foarte importanta in aceasta criza care a dat peste cap intreaga lume. 

Odata cu izolarea la domiciliu, pentru multe familii procesul de dezinfectare si pastrare a curateniei in case si apartamente s-a transformat intr-un efort zilnic.

Dintr-o data, tot mai multa lume e constienta de obstacolele pe care le intampina in acest proces daca are o casa cu un mobilier neadecvat, sofisticat si format din multe elemente sau care e mult prea profilat. Un astfel de interior e greu de curatat si intretinut. 

Acum, in izolare, timpul dedicat curateniei nu a fost o problema, dar o data cu reinceperea serviciului, s-ar putea ca timpul sa devina o problema.

In viitorul apropiat, oamenii vor investi mai mult in casele si apartamentele lor. Vor fi atenti la detalii si vor incerca sa-si optimizeze locuinta atat din perspectiva confortului din cauza posibilitatii de a sta mult mai mult in casa, dar si din perspectiva functionalitatii pentru ca intretinerea si curatenia sa fie eficiente si rapide.

Expertii au deja solutii. Daca te intereseaza o transformare a locuintei, adaptarea ei la noua realitate, e bine sa iei legatura cu un expert in design interior. 

Pe site-ul interioronline.ro poti incepe online un proiect de design, pentru actuala casa sau pentru cea viitoare.

Perioada de peste 60 de zile petrecuta in casa a aratat care sunt limitele unei locuinte actuale. Singuri am descoperit unde si ce putem imbunatati, ce trebuie sa facem pentru a creste gradul de confort, dar si pentru a reusi o curatenie optima.

Multa vreme de aici inainte, investitiile in protejarea locuintei si a celor dragi de o posibila infectare va fi o preocupare importanta. Chiar si dupa aparitia unui tratament sau a unui vaccin, va exista la nivel global o teama de o posibila noua epidemie. 

Aceasta preocupare va face ca locuinta sa tinda sa devina si o zona sigura din punct de vedere sanitar, curatenia si dezinfectarea acesteia, devenind activitati cotidiene pentru foarte multi oameni.

Interioarele apartamentelor si ale caselor se vor modifica in conformitate cu noile nevoi, iar acestea nu vor fi putine. Curatenia rapida va fi una dintre ele.

Ia legatura cu un designer Interior, prin aplicatia online si vezi ce solutii poti obtine!

 

Milena Taranu | 29.04.2020

Vezi toate articolele

Recomandari