Biroul de acasa, un sprijin in cariera

Cum sa arati bine pe Zoom

Epidemia a trimis in case milioane de angajati. Birourile companiilor sunt goale, iar munca la domiciliu a devenit o regula in aceste zile.

Dintr-o data, foarte multi oameni s-au trezit ca trebuie sa comunice de acasa cu colegii lor, cu sefii, cu clientii sau cu partenerii de afaceri. 

Aceasta comunicare se desfasoara prin aplicatii online, de la Zoom pana la Skype. Multi dintre cei care lucreaza de-acasa au realizat brusc faptul ca nu au un loc de munca adecvat. 

Unii n-au investit niciodata intr-un birou spatios pentru acasa si asta deoarece isi petreceau cea mai mare parte din timp in spatiul pus la dispozitie de compania pentru care lucrau. 

Internetul e plin de video-uri cu oameni care comunica de acasa, avand in spate o biblioteca, in general, cu rafturi albe. E cel mai frecvent decor. Multe spatii de lucru din case si apartamente sunt banale, lipsite de personalitate. Acest fapt, pentru cei care comunica des se poate transfera intr-un handicap in relatia cu partenerii de afaceri, cu angajatii si cu colaboratorii.

Birourile de acasa au devenit peste noapte extrem de importante. Sunt multe locuinte in care ambii parteneri lucreaza de la domiciliu si nu au decat un singur spatiu amenajat pentru asta. Sunt apartamente care n-au niciunul. Amenajarea unui spatiu adecvat pentru munca de acasa a devenit o necesitate.

Acesta nu va trebui sa indeplineasca doar criterii de functionalitate, dar si unele de reprezentare in cazul in care activitatea respectiva presupune o continua comunicare video.

Daca te afli in situatia in care ai nevoie rapid de o imbunatatire a spatiului de lucru de acasa poti sa incepi online un proiect de design pe interioronline.ro. De asemenea, pentru a-ti duce proiectul la bun sfarsit ia legatura cu un expert.

Pentru multi, birourile din apartament au devenit vitale. Acolo isi petrec o buna parte din zi si acolo isi castiga existenta. Acestea trebuie sa indeplineasca toate conditiile si sa transmita incredere colaboratorilor.

In ziua de azi, biroul de acasa a devenit un ajutor indispensabil in cariera.

  

Milena Taranu | 29.04.2020

Vezi toate articolele

Recomandari