Arta de acasa

De ce avem nevoie de ea si cum o alegem?

Arta imbogateste conceptul de design si defineste stilul oricarei locuinte. Chiar si cel mai lipsit de imaginatie chirias sau proprietar simte nevoia sa agate un tablou pe perete, sa inrameze o fotografie, sa afiseze o statueta sau un obiect care-i aminteste de un eveniment sau de o persoana draga. Aceasta e o forma de exprimare artistica.

Asa suntem noi, avem nevoie de sprijinul lucrurilor si al imaginilor pentru a ne imbogati existenta.

Cand decizi sa redecorezi o locuinta, e foarte important sa vorbesti cu specialisti in design interior si despre obiectele de arta pe care vrei sa le expui in apartamentul tau.

Acestea vor da consistenta conceptului de design si vor crea identitatea locuintei, dar e si un mare pericol. Daca nu alegi bine, cateva obiecte kitsch pot distruge intregul.

Din nou, e foarte important stilul, ce vrei sa obtii la final. Iar dupa ce ai dezvoltat un plan, poti incepe consultarile cu experti in design interior pentru alegerea elementelor artistice pe care vrei sa le expui in apartament.

Nu trebuie sa fie neaparat scumpe, nu trebuie sa fie sofisticate, unice sau sa socheze, trebuie sa indeplineasca o singura conditie - sa te reprezinte.

Gradul de rafinament al unei locuinte e direct proportional cu gradul de rafinament al celor care locuiesc acolo. E pacat, daca tot investesti bani sa nu faci tot posibilul sa obtii un spatiu cu atitudine, placut si care te reprezinta.

Pentru a realiza un proiect de design interior foloseste aplicatia dezvoltata de Interioronline.

Ai oferte standard convenabile.

Viziteaza magazinul online pentru a descoperi elemente de mobilier potrivite.

Nu rata produsele marca Interior care te pot inspira.

 

Milena Taranu | 29.11.2020

Vezi toate articolele

Recomandari