Anotimpul care innobileaza sufrageria

Fa-ti un plan si profita de culori si nuante

Sufrageria apartamentului sau a casei tale are nevoie de toamna. E sezonul in care poti s-o redecorezi ca sa profiti de culorile calde si miile de nuante din natura.

O sufragerie redecorata inseamna mai mult echilibru pentru tine, inseamna optimism si bucurie. Ai atata nevoie de ele in aceste vremuri marcate de nesiguranta.

Iti poti face un plan amanuntit, folosind aplicatia dezvoltata de interioronline pentru a-ti realiza viziunea.

De asemenea, ai posibilitatea de a apela la un designer profesionist care te poate ajuta sa iei deciziile potrivite.

Pentru a aduce atmosfera de toamna in camera de zi, cea mai importanta actiune pe care trebuie s-o faci e sa te gandesti la culori.

Cateva perne decorative pot face minuni. Nu ezita sa le alegi in nuante de toamna, dar diferite pentru a crea o atmosfera placuta in intreaga camera.

E indicat sa iei cel putin patru, doua pentru canapea si cate una pentru fiecare fotoliu daca ai toate cele trei elemente de mobilier.

Pe langa pernele decorative, lumanarile parfumate in vase in nuante de maro sau galben vor innobila toamna din sufrageria ta.

Lovitura de gratie a unei redecorari de toamna o reprezinta semineul. Pentru apartamente, puteti alege varianta electrica sau cea pe etanol care nu necesita cos de fum, pentru case poate fi realizat un semineu traditional cu lemne.

Ele schimba in mod radical atmosfera dintr-o camera de zi. Ii ofera distinctie si romantism. Exista o relatie speciala intre oameni si foc. Iar controlul lui, jocul de lumini, caldura ofera confort, dar si echilibru.

Pregatirea unei sufragerii pentru toamna o poti face si prin mici modificari care te ajuta sa improspatezi atmosfera si s-o adaptezi mediului, dar exista si posibilitatea unei interventii mai profunde care sa-ti schimbe camera, sa-i ofere mai multa valoare si eleganta. 

Milena Taranu | 06.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari