Amenajare fresh pentru casa ta

Decor colorat, pereti pastelati

Te gandesti la o amenajare fresh pentru casa ta? Pragul primavara-vara e momentul perfect pentru un restart decorativ si ambiental. Pentru inceput, sa lasam camerele sa respire: retrage paturi, huse de perna din lana si inlocuieste-le cu bumbac sau panza in culori calde.

amenajare interior.jpg

Pentru ca nu exista „prea multe” perne decorative, gasesti sursa de inspiratie si culoare pe platforma online Interior

Tentatia e sa cumperi lucruri pentru un design nou, dar un proiect de amenajare interioara implica si sa devii un arhitect al aerisirii. Desparte-te de piese de mobilier de care te impiedici dimineata, sau de cateva carti din biblioteca, sau umple rafturile de pe balcon, din living sau din dormitor cu ghivece cu plante care sa-ti creeze un colt verde la tine in sufragerie.

design interior.jpg

Un pachet de design interior se poate traduce si printr-un perete ambitios: portocaliu, turcoaz, de ce nu verde crud? 

Printre ponturile si ideile practice ale unui designer de interior sunt si colturile camerelor rotunjite de un ficus sau mai multi. In amenajarea spatiului pentru sezonul de vara se potriveste si mobilierul alb, fie ca e un corp de iluminat, un dulap sau o masa in dinning.

amenajare verde interior.jpg 

Asaza masa langa peretele vopsit intr-o culoare curajoasa – contrastul va înviora spatiul. Intre peretele vedeta, plante si mobilierul alb, ai gasit pasii simpli pentru garderoba de vara a caminul tau. Nu ne oprim aici cu designul, mai avem cateva trucuri.

amenajare turcoaz interior.jpg

Amenajarea apartamentului include si corpurile de iluminat. Alege un lampadar de podea care sa ajunga pana la tocul usii (sau mai sus), imbracat cilindric intr-un material alb, creponat, asortat cu masa. Va da, seara, o lumina calda, vaporoasa.

design interior iluminat.jpg

Atmosfera blanda poate fi redata si de perdele pana in podea, dintr-o panza in culori pastel, deci pa, pa draperii de catifea. Atat lampadarul inalt cat si perdelele lungi vor da senzatia de alungire a spatiului. 

design interior texturi.jpg

Ne uitam la o amenajare fresh ca la schimbarea garderobei. E renuntare, ti-ar spune si Marie Kondo: putine straturi, culori deschise, materiale subtiri prin care casa sa respire. Pentru ca traim intr-o gradina amenajata aglomerat, in care scopul e sa avem mai mult, mai repede, suntem aici sa-ti redam apartamentul in culori calde si spatiu fresh de manevra.

amenajare alb interior.jpg

Pe platforma online Interior vorbim despre decorul tau ideal, despre ce te inspira si venim cu corpurile de iluminat pe care le ascundem printre ficusi. Cat de mic e proiectul tau de amenajare, e mai simplu sa-l gandim impreuna. Online alegi si produsele din magazinul Interior, de la scaunenoptiere sau cuiere pana la creatiile designerilor nostri, realizate in serii limitate.  Schita o facem impreuna

amenajare fresh interior.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 14.05.2019

Vezi toate articolele