Amenajare: Casa de vacanta

N-a fost niciodata mai simplu sa-ti amenajezi casa de vacanta

Cauti solutii practice pentru amenajarea casei tale de vacanta? Ai ajuns in locul potrivit. Chiar daca designerii care te-asteapta pe platforma Interior n-au un raspuns pentru eradicarea incalzirii globale, au mai multe pentru decorarea camerelor tale, fie ca sunt ele aproape de valuri sau intre munti. 

design interior casa vacanta.jpg

Fie ca e vorba de o casa goala pe care abia ai cumparat-o sau de una pe care ai mostenit-o cu mobila vintage, din lemn, ai nevoie de un suflu relaxat, contagios pentru toata familia. In vacanta (in special) iti recomandam sa pastrezi spatiul luminos, adica pereti albi sau de culoarea nisipului, pe care sa-i poti decora, apoi, cu tablouri cu patternuri colorate. Cateva pe care sa le pui in sufragerie, care sa te invioreze la un mic dejun gustos, gasesti si in magazinul online de mobila si decoratiuni Interior. 

amenjare casa vacanta.jpg

Credem ca aerisirea mintii de care avem nevoie tot mai des incepe cu aerisirea spatiului, asa ca fereste-te sa aglomerezi cu mobilier. Incearca mai multe etajere pe care sa le umpli cu ghivece cu flori, pune un ficus intr-un colt, langa un fotoliu vintage, tapitat, in care sa citesti din cartea preferata seara. Oaza de verdeata si aerisirea nu inseamna ca nu poti face loc si unei biblioteci din lemn de brad in camera de zi, ca sa stii unde pui cartile la loc. 

amenjare interioara casa vacanta design

Ca sa continui trendul rustic pe care-l vanezi daca vii dintr-un oras aglomerat, completeaza designul interior cu o oglinda decorativa cu rama din lemn, pe care o poti muta dintr-o camera intr-alta, dar pe care o vei prefera la intrare, ca sa vezi cum te prinde bronzul pe zi ce trece. Pe terasa, un taburete otoman imbracat in sfoara poate deveni scaunul preferat, iar in dreapta lui o masa alba de cafea, vintage, pe care asteapta prajituri intr-o farfurie decorativa, asortata cu tablourile din living. In casa de la munte sau de la mare, mini-covoarele din paie in interior sau pe terasa, in dungi cu gri, alb si negru nu se vor demoda prea curand si vor sustine stilul lejer in care vrei sa amenajezi. Pentru o vacanta insorita, n-au cum sa lipseasca hamacul, crema de soare, perne decorative pe care sa-ti faci somnul de amiaza si o patura de culoarea lunii, pe care s-o pui pe spate cand adie vantul. Bine, si o camasa cu palmieri. 

amenjare interioara casa vacanta design.

Daca ai mobilier vechi, il poti vopsi in tonuri deschise sau maritime. Astfel, reciclezi un colt de decor vintage si prelungesti viata lemnului. 

amenjare interioara casa vacanta.jpg

Chiar daca nu au toate raspunsurile, designerii nostri de interior te vor ajuta sa le gasesti, vara asta, pe cele bune pentru peretii si mobila casei tale, pentru oaza pe care-o meriti. Vezi ce primesti si Incepe-ti planul de amenajare pe www.interioronline.ro.

Vrei sa te inspiri? Citeste despre proiectul Interior: amenajarea unei case de vacanta.

design casa vacanta.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 09.05.2019

Vezi toate articolele