Sapte idei prin care poti schimba designul unei camere, folosind tablouri canvas

Decorarea peretilor

Acest mod de decorare a peretilor unei camere este unul practic, relativ necostisitor si cu efecte spectaculoase pentru intregul spatiu de locuit.

Tablourile de tip canvas - panza imprimata, prezinta diverse combinatii de culori, forme, viziuni artistice care au rolul de a alunga monotonia din spatiul de locuit, din birou, cabinete medicale, etc.

Pot fi schimbate de fiecare data cand se intervine in acel spatiu. Pot fi cautate alte idei, alte culori ce vor transmite alte senzatii, emotii sau doar vor atrage privirea.

1. Culoare. Trebuie folosite atunci cand peretii unei camere sunt vopsiti (varuiti) intr-o singura culoare. Pot sparge monotonia data de monocromie. Ar trebui sa te sfatuiesti cu un designer pentru a alege culorile si modelele potrivite.

tablou canvas 5.jpg

2. Lumina. O alta situatie cand e indicat sa apelezi la tablourile canvas, e atunci cand ai o camera intunecoasa din cauza ferestrelor prea mici. Salveaza interiorul, oferind senzatia de lumina printr-un aport de culoare. E indicat sa alegi tablouri canvas cu nuante deschise si forme geometrice simple.

3. Spatiu. Le poti folosi si intr-o camera mica. Vopseste peretii in culori deschise si foloseste doua-trei tablouri de acest tip care aduc culoare si, prin formele geometrice alese, dau senzatia de spatiu, de adancime. E indicat sa vorbesti cu un designer expert pentru a face alegerile potrivite, in functie de camera si de mobilierul din interior.

tablou canvas 3.jpg

4. Modern. Nu esti multumit de mobilierul dintr-o camera: e demodat, prea vechi, nu e in cea mai buna stare, l-ai cumparat de la un targ de vechituri sau a fost mostenit. Asocieaza-l cu un covor, cateva accesorii moderne cum ar fi: un ceas, o veioza si cateva tablouri de tip canvas. Aceste decoratiuni pot transforma camera intr-un spatiu plin de stil. De asemenea, si in aceasta situatie e indicat sa iei legatura cu un designer. Vei gasi cele mai bune solutii de selectare si folosire a tablourilor canvas, dar si a accesoriilor.

tablou canvas 4.jpg

5. Relaxare. Doresti sa transformi o camera intr-o oaza de relaxare, una in care sa te retragi, sa meditezi, sa citesti, sa asculti muzica si sa bei un pahar cu vin. Tablourile canvas sunt alegerea perfecta pentru a crea atmosfera de relaxare pe care o cauti. Ea e oferita de combinatiile de culori si forme potrivite. Din nou, succesul poate fi garantat in cazul consultarii unui specialist.

tablou canvas 1.jpg

6. Incredere. Daca lucrezi intr-un cabinet de avocatura, de consultanta sau unul de psihologie si doresti sa transmiti incredere celor cu care intri in legatura, e foarte important ca biroul/ camera de lucru sa aiba aranjamentul potrivit. Atmosfera necesara poate fi creata cu usurinta cu ajutorul tablourilor canvas. Consultarea unui designer poate duce la decizii care vor crea un loc placut pentru munca, in care oamenii se simt in siguranta. Acest lucru este important pentru orice afacere!

tablou canvas 2.jpg

7. Dinamism. Vrei sa amenajezi o camera dedicata jocului de biliard, de bridge sau tenis de masa. Pe langa accesoriile practicarii sportului respectiv, poti crea si o atmosfera dinamica, prin modul in care vopsesti si decorezi peretii. Tablourile canvas sunt extrem de utile si in aceasta situatie. Iti vei impresiona prietenii cu o camera dedicata jocurilor, in care dinamica e sustinuta de culoare si stil. 

Tablourile canvas ofera posibilitati nenumarate pentru a-ti exprima personalitatea si viziunea, in ce priveste design-ul unei camere. Ai grija la combinatiile de culori si forme! Trebuie sa stii exact ce vrei sa transmiti celorlalti sau ce vrei sa obtii, in final, de la acea incapere. Daca ai nevoie de ajutor, echipa formata din designeri Interior e doar la un pas distanta. Apeleaza cu incredere!

Sursa imagini: Pinterest

tablou canvas interior.jpg

Milena Taranu | 04.11.2019

Vezi toate articolele

Recomandari