Atmosfera colorata, de vara, cu produsele Interior

Accesorii si decoratiuni care iti aduc vara in casa

In afara de zilele lungi si calde, natura plina de viata si momentele de relaxare in aer liber, asociem vara cu multa culoare si nuante luminoase. Este foarte simplu sa aduci vara in locuinta ta cu ajutorul accesoriilor si decoratiunilor colorate, asa cum sunt cele din colectiile marca Interior.

Pernele si farfuriile decorative, precum si tablourile canvas create de designerii nostri sunt ideale pentru a crea o atmosfera colorata de vara in casa ta, cu un cost redus. Colectiile Memphis, Candy si Summer Forest includ accesorii si piese decorative in culori intense si vesele. Modelele geometrice in nuante de violet, verde, galben, albastru sau oranj ofera un look modern si original oricarei incaperi. Completeaza perfect decorul modern si cel minimalist, iar in acelasi timp creeaza un contrast interesant cu mobilierul in stil vintage.

Atmosfera de vara pe terasa sau balcon, cu decoratiunile Interior

In aceasta perioada in care petrecem tot mai mult timp afara, fie ca este vorba de gradina, terasa sau balcon, cateva perne decorative, cu model geometric, vor oferi un accent interesant de culoare. Completeaza canapeaua, fotoliile sau scaunele din zona ta de relaxare cu perne din colectiile Candy si Summer Forest.

De asemenea, petrecerile in aer liber si intrunirile cu prietenii si familia din zilele de weekend vor fi si mai placute daca oferi un plus de culoare folosind accesoriile si decoratiunile in nuante de vara.

O zona de relaxare, cu accente de culoare

Locul tau de relaxare din living va avea un aer estival daca adaugi pernele decorative Interior si daca alegi sa le asociezi cu tablourile canvas colorate, create de designerii nostri. Pentru o reamenajare personalizata, nu ezita sa ne contactezi. Poti alege unul dintre cele trei pachete de design interior, precum pachetul Decorare, Moblilare si Decorare sau pachetul Finisaje. 

Pentru ca includ modele geometrice colorate, tablourile canvas, pernele si farfuriile decorative marca Interior pot fi asociate asa cum iti doresti. Combina piese din cele trei colectii in nuante intense de vara pentru a crea exact stilul la care visezi.

Prima impresie conteaza: un hol cu personalitate, folosind accesoriile Interior

Holul este precum o carte de vizita a locuintei tale: este prima incapere pe care o vad toti cei care iti trec pragul. Creeaza o atmosfera colorata de vara in holul tau adaugand elemente decorative Interior. Decoreaza peretii cu farfuriile colorate din colectia Memphis si adauga cateva tablouri canvas cu modele geometrice moderne. Iar daca ai un fotoliu sau o banca in hol, ofera un plus de culoare cu ajutorul pernelor decorative colorate realizate dupa un design original al specialistilor nostri. 

In dormitor, ca in vacanta

Decoratiunile in nuante perfecte de vara se potrivesc la fel de bine si in dormitor. Pentru ca includ modele geometrice care se adapteaza oricarui decor, produsele interior sunt ideale pentru a adauga un plus de culoare si personalitate dormitorului tau. Decoreaza cu un set de tablouri canvas in nuante luminoase si placute, care vor oferi un aer de vacanta.

Daca ti se pare dificil sa gasesti echilibrul perfect intre forme, culori si texturi, designerii Interior sunt pregatiti intotdeauna sa-ti ofere cele mai bune sfaturi. Alege pachetul Finisaje, iar noi te vom ajuta sa optezi pentru cele mai bune produse imprimate cu modelele din colectiile Interior.

Milena Taranu | 23.06.2021

Vezi toate articolele

Recomandari