Televizorul, monstrul din sufragerie!

Nu exista prea mare!

Cand vine vorba de televizor, femeile se deosebesc in mod radical de barbati. Trebuie sa stiti un secret, pentru cei din urma, marimea conteaza!

Femeile se pot uita la filme pe laptop, pe tableta si chiar pe ecranele smartphone-urilor. N-au nicio treaba. Actiunea, emotia e mai importanta ca marimea.

La barbati nu-i asa. Mingea trebuie sa fie mare, poarta la fel, numerele de pe tricou, pasele din teren. Efectiv, un meci n-are niciun haz pe telefon. Trebuie sa fii acolo, in mijlocul actiunii, sa vezi si sa simti ca poti contribui la victorie, ca esti solidar la infrangere, ca lupti cu arbitrul si cu echipa adversa.

Inginerii care au proiectat televizoarele cu diagonale uriase sunt, in mod sigur, pasionati de sport.

Dar televizorul are o mare problema - e o bucata de plastic dreptunghiulara din care ies fire si nu se potriveste cu nimic.

televizor living design interior.jpg

Cand e inchis, zici ca ai un cadavru asezat pe masuta “pentru televizor” sau pe comoda, suport si toate celelalte inventii dedicate. Tot mort pare, intunecat si rece, distrugand culoarea, proportiile si echilibrul din sufrageria ta.

Problema cu televizorul e ca ar trebui sa-l iei in dormitor, dar acolo au intervenit medicii si spun ca nu e sanatos, ca sunt unde electromagnetice care iti ataca mintea cand dormi si ai cosmaruri.

televizor ascuns.jpg

Chiar daca unii incearca sa se imprieteneasca cu aceste unde, televizoarele, in cele mai multe cazuri, au ramas in sufragerii.

In cupluri, marimea televizorului poate fi motiv de divort, de despartire si, de aceea, e foarte important sa va sfatuiti cu un expert inainte sa cumparati ultimul “HD, 4K cu ecran curbat cu diagonala de 156 de inch”.

Un designer de interior va va oferi solutii atat in ce priveste mobilierul pe care trebuie sa stea ca sa nu mai para atat de mort, dar si, eventual, cum sa-l mascati in mod eficient astfel incat sa nu va ruineze sufrageria in care ati investit toate economiile familiei.

Televizorul e cel mai de nadejde prieten de sarbatori, dar poate fi acel prieten din cauza caruia nicio relatie nu functioneaza.

televizor living interior.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 10.12.2019

Vezi toate articolele