Nu neglija scaunele din bucatarie. Se vor razbuna!

Arta de a-l descoperi pe cel mai bun

Intodeauna m-am intrebat de ce multi cunoscuti de-ai mei rateaza scaunele de bucatarie cand isi redecoreaza apartamentul? 

Cumva, parca li s-au terminat banii cand au ajuns la ele. I-au bagat pe toti in hota si in masina de spalat vase, iar pentru niste scaune ergonomice si functionale nu au mai avut.

E o arta sa achizitionezi un scaun de bucatarie potrivit, e o arta sa-l construiesti.

scaun interior.jpg

Stai pe el cand mananci, cand iti bei cafeaua, cand ajuti copilul la teme, cand iti tragi sufletul dupa ce ai descarcat plasele de la supermarket. 

Pe el te asezi cand primesti o veste proasta. Nu stiu de ce, dar toate vestile proaste ne prind in bucatarie, n-ati observat? :)

scaun masa dining.jpg

Chiar daca n-ai gatit nimic in ultima saptamana, gandeste-te cat de mult timp ai petrecut in aceasta micuta incapere. De aici vine si importanta scaunelor.

Sunt nenumarate modele, dar pentru stil, pentru proiectarea unei bucatarii functionale si care sa te reprezinte trebuie neaparat sa vorbesti cu un specialist Interior.

scaun bar.jpg

Personalitatea unui scaun e data de taria sa. Un scaun de bucatarie trebuie sa reziste la multe, inclusiv la certurile din cuplu. :)

Scaunele de bucatarie se subrezesc repede, iar copiii au tendinta sa stea pe doua picioare atunci cand isi fac lectiile, bineinteles in bucatarie.

Cea mai importanta calitate a unui scaun de bucatarie este aceea ca trebuie sa reziste. Viata lui n-a fost niciodata una usoara. 

Poate te intereseaza un scaun care te poate inspira in momentul in care redecorezi bucataria: cauta in magazinul online Interior.

scaun masa.jpg

Milena Taranu | 17.01.2020

Vezi toate articolele

Recomandari