Nerabdatori in asteptarea primaverii?

Reimprospateaza-ti spatiul prin cateva mici trucuri  

Da, poate mai mult ca oricand, dupa un an de munca acasa, scoala de acasa, sport acasa si mult stat in casa, ne dorim un aer proaspat in tot ce ne inconjoara.

Cand ne gandim la a reimprospata ne gandim la ceva nou si curat. Ne gandim la optimism si energie.

Iti oferim cateva sugestii pe care le poti folosi pentru a-ti improspata casa pentru primavara:

1. Incepe cu textilele, care sunt atat de prezente in viata noastra.

Ne propunem o curatare temeinica, care sa ne aduca aerul proaspat de care avem atat de multa nevoie. Ne ocupam de perne, de abajururi (pe care cu siguranta le ignoram de cele mai multe ori), draperii si perdele. Asigura-te ca respecti standardele de curatare ale producatorului!

Alege pentru mochete si covoare o curatare profesionala care ii va asigura si o durata de viata mai lunga covorului tau preferat.

Un nou sezon aduce cu sine un potential nou de amenajare. Casa noastra este gata pentru culori si texturi noi. Spunem la revedere pernitelor de blana sau materialelor de lana cadrilata care ne-au incalzit serile lungi de iarna si regasim cu drag bumbacul si inul. 

Prin schimbarea fetelor de perna, draperiilor, fetelor de masa poti aduce primavara in casa ta prin folosirea unor materiale usoare, fluide, cu design curat si fresh. 

Pernele aduc aportul corect de culoare pe care ni-l dorim si pot pastra atmosfera confortabila. Prin texturi si printuri diferite pot aduce personalitate si veselie spatiilor, adica vibe-ul de primavara pe care il cautam. Un lucru atat de mic cu asa mult caracter!

2. Plantele verzi aduc un boost de energie, asa ca te sfatuim sa umpli vazele sau ghivecele.

Poate incepi sa cresti ierburi aromatice din nou in bucatarie. 

Foloseste vaze texturate in culori deschise pentru a pune in valoare verdele intens al plantelor proaspete sau poate orice vas cu o forma placuta pe care il gasesti in casa. 

3. Schimba canvasurile sau printurile inramate din camera in palete noi coloristice sau continut nou potrivit cu noile textile alese pentru aceasta primavara.

4. Poate ai nevoie de o consola noua decorativa. Ceva deschis si luminos, dintr-un material natural ar fi alegerea potrivita.

5. Lumina, ca si restul spatiului tau pe timp de primavara poate fi readusa la viata. Alege luminile de accent, lampile de pardoseala si veiozele pentru accentuarea unor mici zone sau texturi, in locul luminii din tavan. Acestea vor aduce casei un aer cald si linistit.

Contacteaza-ne pentru un proiect de design interior sau doar o consultanta pentru proiectul tau de amenajare!

Mariana Bercu | 30.03.2021

Cele mai importante schimbari pornesc din INTERIOR.

Vezi toate articolele

Recomandari