Locul tau preferat din casa

Nu-l sacrifica atunci cand redecorezi!

E imposibil sa nu ai o relatie speciala cu un obiect de mobilier din casa ta. De multe ori, ai atatea relatii speciale incat casa devine de nelocuit, ingropata in prea multe lucruri dragi. 

Dar acesta e un caz extrem despre care vom vorbi cu alta ocazie.

Dar cand ajungi seara acasa, ai un fotoliu in care iti place sa stai si sa citesti cateva randuri. Dimineata ai un ritual si, probabil, iti bei cafeaua in acelasi fotoliu. 

In timp s-a creat o legatura. Devine un prieten bun, de incredere. In el vorbesti la telefon cu prietenii, afli vestile proaste, dar si vestile bune. Acolo ai stat cand copilul a facut primii pasi sau cand, mai tarziu, ti-a spus ca a luat o nota slaba la matematica.

De fapt, interioarele in care locuim sunt construite in jurul unui centru al universului, obiectul de mobilier de care ne-am atasat.

La inceput, imediat dupa ce am redecorat sau cand ne mutam intr-o locuinta noua, nu ne dam seama care element va deveni preferatul nostru - fotoliul, canapeaua, patul din dormitor, scaunul de la birou etc. Dar dupa un timp incepem sa ne manifestam preferinta.

Cel mai important, atunci cand redecorati e sa stiti cum preferati sa va relaxati, sa lucrati sau sa cititi. 

Design interior nu inseamna sa renunti la un element de mobilier drag, ci inseamna sa-l pui in valoare. Sa creezi un mic univers in jurul lui ca sa transforme sederea acasa si mai placuta.

Pentru realizarea unui concept de design interior nu ezita sa iei legatura cu un expert in domeniu.

Foloseste aplicatia de design dezvoltata de Interioronline pentru a crea un plan amanuntit de redecorare a locuintei.

Milena Taranu | 05.02.2021

Vezi toate articolele

Recomandari