Cartile din apartament, necesitate sau povara?

Prietenii de care nu te poti desparti

Un apartament fara carti poate arata bine, dar transmite o anumita raceala. 

Sunt necesare cartile intr-un apartament sau reprezinta o povara in ce priveste designul? 

Lipseste ceva pe care nu-l poti defini prea bine. E vorba de un sentiment de prietenie, de apropiere, de o anume intimitate.

carti.jpg

E adevarat ca o sufragerie cu o suprafata mica, strivita de o biblioteca plina de carti nu e cel mai fericit lucru pentru atmosfera unei locuinte.

Cartile dintr-un apartament trebuie sa fie ca prietenii apropiati, putini, dar de calitate.

Un designer de interior te poate ajuta sa-ti innobilezi apartamentul, sa creezi o atmosfera personala si sofisticata prin aranjarea unor carti care-ti sunt dragi.

Biblioteca din sufragerie

biblioteca carti.jpg

In sufragerie, poti sa ai un corp de biblioteca in care sa aranjezi carti interesante care atrag privirea. Nu trebuie sa fie urias, nu trebuie sa acopere tot peretele. 

Pe masuta de cafea e bine sa existe un catalog cu picturi celebre, unul de stil sau de filme, pe care cei cu care-ti petreci timpul sa le poata rasfoi.

Nu trebuie sa exagerezi. Alege titlurile cu atentie, dar si felul in care arata cartile, cum se potrivesc in biblioteca.

Biblioteca din dormitor

noptiera carti.jpg

In dormitor, nu e indicat sa ai mai mult de o carte, doua, pe noptiera de langa pat. Vrafurile de carti si reviste, stocate in dezordine langa pat, distrug atmosfera. Se creeaza senzatia de depozit de vechituri.

Biblioteca de pe hol

carti biblioteca.jpg

Pe hol nu e locul cel mai indicat sa depozitezi carti. O astfel de decizie creeaza inghesuiala, mananca mult din spatiu fara a aduce niciun plus estetic. 

Daca de un perete e fixat un raft pe care se gasesc cateva carti, fotografii si alte cateva elemente decorative, poate fi o solutie. 

Cel mai bine ar fi sa discuti cu un designer de interior pentru a alege solutia cea mai potrivita.

Contacteaza un designer si creeaza planul potrivit pentru apartamentul tau. Alege conform viziunii si nevoilor tale si economiseste bani.

carti%20design%20interior.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 07.11.2019

Vezi toate articolele