Mobilier si decoratiuni vintage

Amenajare de interior cu mobila si decoratiuni din lemn 

Cum arata vacanta ideala pentru tine? In sud, la malul marii, intr-un satuc uitat de lume cu case si strazi de un alb imaculat? La nord, printre creste taioase, cabane din piatra si verdele crud al ierbii? Sau o combinatie din cele doua, intr-un cadru rustic-provensal - sa atingi lemnul si piatra specifice muntilor dar sa simti culorile nisipului si patina stearsa de timp a marii? 

De ce nu? Meriti pe deplin sa te bucuri de atmosfera de vacanta si relaxare in fiecare zi, in interiorul caminului tau.

Pentru boemii si nostalgicii ce isi amintesc cu drag de verile petrecute la bunicii de la tara, o piesa de mobilier din lemn, cu aspect vintage sau rustic, va fi piesa preferata. 

Mobilierul in stil minimalist, in culori monocrome, cu aspect „perfect finisat”, ti se pare impersonal si rece? Le poti combina pe cele doua si vei fi surprins cat de bine se pot completa. Ai caldura lemnului vechi echilibrata de nuantele de alb, gri sau crem ale unui dulap simplu si practic, facut pe comanda. Nu te feri din a experimenta ceva „altfel”, s-ar putea sa pierzi ceva inedit pentru tine si casa ta.

Iti putem da cateva exemple din proiectele designerilor Interior:

1. Un spatiu redus ca dimensiuni dar cochet, imbracat aerisit cu mobilier vintage sau rustic poate fi optiunea oricui doreste sa faca dintr-o garsoniera sau apartament mic un adevarat camin cu atmosfera „de acasa”. Am completat mobilarea cu cateva corpuri practice din PAL si MDF, in tonuri neutre ce aproape se confunda cu peretii. Apartamentul este accesorizat cu decoratiuni si corpuri de iluminat retro-vintage ce dau nota de „statement”. Poate fi mai personal si mai nostalgic de atat? Te lasam pe tine sa iti spui parerea. 

2. Copilul tau viseaza la o camera deosebita unde sa-si invite prietenii, sa lucreze dar si sa se relaxeze? Avem solutii pentru toate: mobilier vintage adaptat camerei copilului. Ce cauti? Pat cu tablie la alegere, comode cu sertare, birouri si scauneetajere si biblioteci? Doar spune-ne finisajul si culoarea preferata sau lasa-ne pe noi sa te ajutam cu proiectul de design interior. Gandim impreuna un spatiu versatil, adaptat tuturor etapelor de crestere.

Nu trebuie sa cauti prea departe. In magazinul online Interior gasesti mobila din lemn cu patina vintage, realizate handmade in Romania. Produsele sunt configurabile, trebuie doar sa alegi finisajul si culoarea preferata din configuratorul disponibil in pagina de produs.

Daca nu stii cum sa combini piesele intre ele sau cum sa-ti organizezi spatiul cat mai eficient, iti punem la dispozitie designerii nostri. Alege pachetul de design interior potrivit tie. 

Vrei rapid si ieftin? Suntem adaptati vremurilor, asa ca ai totul la dispozitie online

Citeste aici despre ce este vorba si hai sa realizam impreuna casuta ta de vis!

* imagini din proiecte de amenajare realizate de echipa Interior: Arh. Mariana Bercu, Arh. de Interior Milena Taranu.

Milena Taranu | 12.09.2019

Vezi toate articolele

Recomandari