COLECTIE DE IMPRIMEURI PENTRU O AMENAJARE DE INTERIOR

Modele grafice unice, create de un designer de interior

Ai terminat de mobilat o camera si vrei sa aduci un aport de stil, o nota personala in ambianta creata sau poate vrei sa schimbi aerul monoton al unei camere de care te-ai plictisit. Posibilitatile de a face aceste lucruri sunt nenumarate iar gama de produse valabile pe piata este destul de variata.

Avand in plan aceste lucruri, care este cel mai simplu mod de a da viata unei amenajari? Prin culoare si imprimeuri, bineinteles. Ai si de unde alege: perne decorative, postere sau tablouri, abajururi deosebite, covoare cu model, draperii care imbraca ferestrele, un tapet multicolor sau chiar un panou decorativ.

Obiectele mentionate dau „greutate” si echilibreaza compozitia dintr-o incapere prin culori si grafica. Dar cum alegi modelul care sa se potriveasca si mai ales, ce gama de culori e cea mai apropiata de caracterul pe care urmaresti sa-l dai ambiantei? Cum le asortezi astfel incat sa nu incarce prea mult iar la final sa te simti coplesit de alegerile tale?

Noi, echipa „Interior”, am gandit o colectie de modele din care tu il poti alege pe cel care ti se pare cel mai adaptat vizunii tale. Iar daca nu stii care este cel care se preteaza gusturilor tale, te ajutam sa il selectezi pe cel mai potrivit si sa alegi obiectul pe care sa imprimi modelul respectiv.

Daca esti in cautarea unui aspect minimalist, modern dar si elegant, vei gasi in colectia Interior “Geometric” o serie de modele reunite sub forma unor compozitii simple, echilibrate, in game de culori ce pot fi usor introduse in contexte deja existente sau pot completa noua amenajare dorita. 

Primul model, „Memphis”, este gandit in stilul cu acelasi nume care a fost creat de o echipa de designeri italieni în anii ’80. Este un stil usor de recunoscut prin alaturarea diverselor forme geometrice, curbe sau rectangulare, colorate în game tari, tipatoare.

Datorita succesului de atunci, stilul a revenit in voga in ultimii ani, intr-o incercare nostalgica de a readuce in designul actual vibratia plina de energie si nonconformism in compozitii echilibrate. 

Sigur ti se potriveste acest model daca ai un interior modern, definit prin linii clare, geometrice ce creeaza fondul neutru perfect pentru a se desfasura acest joc de linii si forme in culori retro. 

produse interior 1.jpg

Al doilea model pe care ti-l prezentam este modelul „Urban”, inspirat de geometria arhitecturala a orasului, acest mare bloc de volume, diverse ca forma si structura, dar aranjate intr-un model matematic.  

Urmareste compozitia grafica - te va conduce intr-o incursiune virtuala, intr-un survol deasupra tesaturii metropolei aglomerate, cu o retea complexa de cai de acces si cladiri moderne, in lumina unui rasarit luminos – acea parte a zilei in care orasul seamana cu un urias care se trezeste. 

Modelul, creat pentru a se regasi intr-o compozitie simpla, poate fi multiplicat sau redat ca atare, pentru a da o nota de eleganta si modernitate spatiului tau.  

Desi te duce cu gandul la reteaua complexa a unui oras in miscare, gama de culori permite armonizarea in orice interior: clasic sau modern, minimalist sau industrial. 

produse interior 7.jpg

Pentru copilul tau am gandit compozitia „Summmer Forest” ce spune povestea copilariei petrecute in natura cu familia sau cu prietenii, de joaca lipsita de griji care insoteste orice plimbare in aer liber. 

Familia ta este amatoare de drumetii in aer liber? Formele geometrice stilizate il introduc pe cel mic in aceasta lume simpla dar miraculoasa din mijlocul naturii si amintesc de elementele ce o compun: frunzele, fructele, micii arbusti, muschii dar si vietuitoarele. Fasiile verticale duc cu gandul la trunchiurile falnice de copaci, suport al vietii din padure si adapost pentru toate celelalte elemente amintite prin simboluri colorate. Gama de culori este pastelata, specifica varstei si regasita in anotimpul cald sau rece, pentru ca oricand te poti bucura pe deplin de natura.

produse interior 6.jpg

"Candy" reuneste forme si culori ce se preteaza cu usurinta unei camere de copii sau oricarui spatiu cu spirit tanar si vesel.

Tine minte ca imprimeurile aduc contrast si stil daca stii cum sa le alegi si mai ales cum sa le potrivesti. Pentru ca stim cat de greu este sa faci aceste alegeri astfel incat rezultatul sa fie pe masura pretentiilor tale, am conceput un pachet cu ajutorul caruia modelele din colecția Interior “Geometric” se pot aplica pe o gama diversa de produse, de la obiecte de mici dimensiuni: huse de pernafarfurii decorative pana la cele de mari dimensiuni: tablouri si tapet. 

Poti achizitiona produsele disponibile ca atare din magazinul nostru online sau pot fi implementate in spatiul tau cu ajutorul unui designer din echipa “Interior”, astfel încat rezultatul sa fie optim.

Indrazneste sa incerci, imaginea de vis a casei tale este doar la un click distanta iar noi suntem aici pentru a te indruma! Mai ai inca dubii?

 

* imagini cu proiecte de amenajare realizate de echipa Interior: Arh. Mariana Bercu, Arh. de Interior Milena Taranu.

Tags: pattern grafica colectie interior grafica interior

Milena Taranu | 26.05.2017

Vezi toate articolele

Recomandari