AMENAJAREA UNUI APARTAMENT DE INCHIRIAT

Concept de amenajare pentru un spatiu de inchiriat

Un apartament nemobilat este un spatiu nevalorificat la adevaratul potential, iar o amenajare nepotrivita anuleaza sansa unui loc croit pe tiparul tau, in care sa te simti ca acasa.

Daca esti proprietarul unui apartament sau ai gasit un spatiu perfect pentru tine pe care vrei sa-l inchiriezi, e clar – urmatorul pas e sa adaptezi noua ta casa la o lista personala de nevoi si preferinte. 

Ca orice serie de alegeri, finalitatea vorbeste despre tine, de aceea vrei ca rezultatul sa fie la cele mai inalte standarde. Ai incercat vreodata sa colaborezi cu o echipa de specialisti? Noi suntem aici pentru a te ajuta in probleme tale de “interior”. Experienta, atentia catre partea practica dar si cea estetica, cunostintele din piata de mobila si decoratiuni la un bun raport calitate-pret, obisnuinta de a incadra proiectul intr-un buget si un termen cat mai scurt te pot ajuta sa faci un pas inainte catre ceea ce visezi.

Iti prezint in urmatoarele randuri proiectul de amenajare al unui apartament spatios, destinat inchirierii, finalizat in sase saptamani de la propunerea finala de amenajare, cu un buget de 10.000 de euro. Cu o lista scurta de cerinte din partea clientului nostru si cu sprijinul aplicatiei online Interior pe care am creat-o special pentru a condensa cat mai mult tot procesul, am reusit sa conturam povestea unui loc unde te poti simti ca acasa. In acest mod un apartament poate deveni “al tau” datorita alegerilor pe care le faci in amenajarea interioara. Lasa-ti casa sa vorbeasca despre tine!

20180601_DanielDanielopolu36_2000px_08.j

Am scris de la inceput scenariul pentru potentialii clienti cu urmatorul profil: tineri, dinamici, indragostiti de viata dar si cu o cariera de succes ce vor sa se bucure de un spatiu al lor, dar si pentru familie sau prieteni. Este o poveste scrisa pentru oamenii care apreciaza starea de bine intr-un ritm de viata alert.

20180601_DanielDanielopolu36_2000px_12.j

Hai mai bine sa-ti fac un mic tur al casei. Chiar de la intrare ai o perspectiva larga catre o mare parte a spatiului: livingul si bucataria ce impart o camera cu dimensiuni generoase.

20180601_DanielDanielopolu36_2000px_16.j

20180601_DanielDanielopolu36_2000px_13.j

Am optat impreuna cu clientul nostru pentru o atmosfera calda, prietenoasa, luminoasa, trasata in liniile moderne specifice unui design simplu si aerisit. Gama de culori aleasa cuprinde nuante calde si neutre, contrastata de accente tari, vesele.

Materialele pieselor de mobilier alese sunt din gama de pret medie, usor de intretinut si rezistente la uzura, putand fi de asemenea usor de inlocuit sau de completat cu amprenta personala.

Dupa o scurta trecere in revista a optiunilor am ales impreuna canapeaua, o parte din corpurile de iluminat, cateva decoratiuni, masuta si fotoliul de la Ikea. Pentru bucatarie si dulapurile de pe hol am apelat la un atelier ce realizeaza mobila pe comanda. Lampile cu design deosebit au fost cumparate de la Domicilio. Obiectele create aici, la Interior: tablourile, husele de perna si farfuriile decorative, impreuna cu texturile putin pretentioase ale textilelor aduc o nota indrazneata, aparte.

Sa trecem in alta parte a casei. Ce asteptari ai de la imaginea unui dormitor matrimonial? Sa-ti inspire relaxare si intimitate, nu? Noi credeam ca am reusit sa obtinem asta iar “reteta” pe care am folosit-o nu e foarte complicata. Pe un cadru de culori neutre: crem, alb, textura natur a lemnului, fara contraste puternice, se aseaza o compozitie aerisita ce lasa loc pentru personalizarea viitorilor locatari. Stilul predominant este unul elegant, in linii feminine, dar totodata simplu: comoda si noptierele de la Ikea sunt din colectia Hemnes, patul cu tablie inalta de la Mobexpert, si aici completate de produsele noastre de la “Interior”. Tablourile si pernele pe care le-am creat in cadrul echipei noastre s-au potrivit de minune si asteapta sa incante viitori locatari.

20180601_DanielDanielopolu36_2000px_01.j

Plan tehnic dormitor.jpg

Schita 3D dormitor amenajare interior.jp

lista cumparaturi dormitor.jpg

Prin intermendiul online procesul a fost mai scurt, mai economic, si mai facil. Clientul a avut incredere in designerii nostri iar tot procesul, pana la finalul proiectului, a fost pe masura asteptarilor.

Crezi ca ai si tu nevoie de ajutor dar inca mai eziti? Mai citeste despre proiectele noastre aici, pe blog, rasfoieste pasii pe care ii ai de parcurs si fa-ti un calcul de bugetPachetul care ti se potriveste e deja pregatit pentru tine, trebuie doar sa-ti faci curaj.

* proiect de amenajare realizat de echipa Interior: Arh. Mariana Bercu, Arh. de Interior Milena Taranu.

Tags: decorare interior mobilare amenajare interior amenajare si decorare

Milena Taranu | 26.11.2018

Vezi toate articolele

Recomandari