Cum aranjezi o masa de Paste 

Idei de la un designer interior

Anul acesta este posibil sa avem putin oaspeti in jurul mesei de Paste, dar chiar si o adunare restransa merita o masa impresionanta.

O masa de Paste nu trebuie decorata cu motivul iepurasului pentru a crea atmosfera specifica acestei sarbatori. Hai sa incercam ceva diferit anul acesta! 

Poate optam pentru o atmosfera relaxata in care celebram oamenii de langa noi. 

In locul aranjamentelor florale elaborate as opta pentru un aranjament natural, cu aspect casual, poate cules chiar de noi, din gradina proprie.

Incercam sa aducem natura in forma ei usor salbatica pe masa noastra.

Mancarea este colorata si frumoasa! Foloseste acest lucru. Combina fructele cu salate si branzeturi si alte aperitive pe platouri frumoase de lemn sau ceramica 

cu acelasi aspect natural, casual.

Putem aborda directii diferite: fie culori puternice si luminoase sau din contra, alegem varianta neutra si monocromatica. Putem renunta in acest an la pastelurile obisnuite acestui sezon. 

Imbratiseaza culori intense, neasteptate pentru fata de masa din in, tacamuri si accesoriile decorative sau foloseste doar combinatii monocrome (alb, ivoire, tonuri nisipii) pentru un aspect natural desavarsit. 

Oricare din aceste doua tendinte va crea un impact puternic dar familiar mesei noastre de Paste. 

Pentru mobilier si decoratiuni nu ezita sa vizitezi magazinul nostru online.

Vrei sa incepi un proiect de amenajare? Contacteaza-ne pentru un proiect sau doar pentru o consultanta in design interior.

Mariana Bercu | 30.03.2021

Cele mai importante schimbari pornesc din INTERIOR.

Vezi toate articolele

Recomandari